26 de febrer 2007

Sessió electropop, sessió Dorian.

I parlant d'electropop se'm passen ràpidament un parell de grups pel cap, Goldfrapp i Dorian, però també altres que engloben més estils com Depeche Mode, Delorean, The Magnetic Fields o inclús algunes de les cançons de Yeah Yeah Yeahs. Però si hi ha alguna banda espanyola de referència en aquest gènere és, sense cap mena de dubte, Dorian, que amb les seves melodies acompanyades dels tocs electrònics els fan inconfusibles.

Acaben d'editar el seu segon treball
El Futuro no es de Nadie (2006), una segona sessió que ja van encetar fa un parell d'anys amb 10.000 Metrópolis, amb peces boníssimes com "Solar" o "Te echamos de Menos", que després dj Amable va remixar per incloure-la al seu anuari, fent-ne una versió fantàstica.

Ja no vull comentar res més, només gaudir dels videoclips que fa aquest quartet de Barcelona (no només música, mireu mireu!!), i us deixo amb un parell de cançons, del primer i del darrer treball, "Te echamos de menos" i "Cualquier otra parte", dos peces imprescindibles i que acostumen a sonar a les sales de concerts indie del nostre país. I que duri!

Dorian - Te echamos de menos


Dorian - Cualquier otra parte


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Eso electropop, pero me gusta.

Anònim ha dit...

Es sólo, quería decir. Ups.

Pat ha dit...

Yo conocí a Dorian por la versión de DJ Amable, que me encanta. Me he reenganchado con el nuevo trabajo y no me canso de oirlos.

mi-bemoll ha dit...

Exacto, quizás sólo sea electropop, pero está muy chulo y me tiene enganchado como una droga su "Cualquier otra parte".

DJ Amable es muy DJ Amable... =)