02 de febrer 2007

If Looks Could Kill

Era inevitable que en algun moment o altre no posés algun vídeo de Camera Obscura. Per què? La resposta és ben senzilla. Simplement són genials. A més, no fa gaire han tret del seu darrer treball "Let's Get Out of This Country" un últim single: If Looks Could Kill, i així aprofito l'avinentesa i també poso l'increïble Lloyd, I'm Ready to Be Heartbroken, que tothom haurà vist però crec que és indispensable! =P
Han editat 2 versions: un single de 7" amb:
- 1. If Looks Could Kill
- 2. I Love How You Love Me

I un altre single Digipak amb 2 cançons diferents:
- 1. If Looks Could Kill
- 2. Hand Up Baby
- 3. Alaska

Podeu escoltar i descarregar totes aquestes cançons i veure vídeos a la web de la seua discogràfica: Elefant Records. Ara bé, utilitzar el Firefox dóna certs problemes... =S

Camera Obscura - If Looks Could Kill


I ja parlant d'aquesta cançó vaig llegir que és una resposta que dóna Camera Obscura a una cançó de Lloyd Cole la qual portava per títol: Are You Ready to be Heardbroken? Una espècie de petit homenatge. Un gest molt simpàtic.

Camera Obscura - Lloyd, I'm Ready to Be Heartbroken

2 comentaris:

lito ha dit...

Hola Genís

Que sorpresa encontrarme en mi rutinaria visita por los blogs amigos a camera obscura aquí y en la baca pop. La verdad es que todo lo que se escriba de ellos es poco, son buenísimos.

Por cierto, ¿escuchaste the hermit crabs? se parece un montón la voz de la chica a la de Tracyanne

Saludos

mi-bemoll ha dit...

Hola Manuel,

La verdad es que fue pura coincidencia. Me levanté tarareando alguna de sus canciones y aproveché que han sacado single para comentar alguna cosa.

Sorpresa también la mia cuando veo que la misma mañana dr Infarto también les dedica un post. =)

Es verdad sí! Su voz es muy parecida. Esto ya es un puntazo. La pena es que solo se les conozca un EP, es así?

Un saludo,