23 de febrer 2007

Objectes Personals

Quins són els teus objectes imprescindibles?
Podries viure sens algun d'aquestos?
Jo no.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per mi tots aquestos ho son, però si m'hi afegeixes una camara de fotos o de vídeo, un instrument, i un gos (se q no és un objecte, però pot passar..) crec que ja puc viure :)

Ferran ha dit...

Imprescindibles... Jo hi afegiria alguna que altra coseta... Però si ti fixes, quasibé tot el que t'has posat fa uns anys que no hi eren? Com s'ho manegàven abans? Jejeje... Quines preguntes també et faig jo ara!

Bueno que et vagi tot molt bé!

I felicitats pel blog!

mi-bemoll ha dit...

Volia posar tots els objectes damunt el teclat d'un piano, però al ser inviable ha quedat així. No obstant, unes cordes de guitarra o les tecles blanques i negres hi falten =)

Uf! Fa temps... Fa temps no hi èrem! =P
Ferran! Tens blog? Perquè no me deixa veure el teu perfil, ni el teu blog? Va! Deixa escrita l'adreça! =)

Santi Ausente ha dit...

Bonita foto.

Nunca me había planteado esta pregunta. A ver... Quizá el bono-bus (lo utilizo todos los días), trozos de papel para apuntar ideas(poemas, canciones, relatos...), el móvil, por supuesto, un ratón, como tú... En fin, quizá más cosas.

¿Te importa que te copie la idea para mi blog?

Saludos.

mi-bemoll ha dit...

Sin ningún problema tienes toda la libertad del mundo para tomar ideas, por eso estamos, ya es una satisfacción que guste! =)

Un saludo!

PD: prescindí del móvil (creo que puedo), aunque como he dicho arriba, quizás hubiera incorporado un par más de artículos que no tenía en mano.

xabipop ha dit...

De lo que yo nunca podría prescindir es del "Diferent Class" de Pulp.

PD: y del paquete de cleenex, ya sabes cosas de los alérgicos.

Saludos