28 de febrer 2007

Els "Dimarts de Cine" ja són aquí!

Puntuals a la primera cita, dimarts a la nit vam començar les projeccions de Dimarts de Cine, que al llarg de tots els dimarts que queden de curs, serviran per passar una bona estona amb cine actual a gran pantalla. Per tots els que no estigueu al cas, són sessions a les 22.30h a la residència d'estudiants de Terrassa.

La primera sessió, Reservoir Dogs (Quentin Tarantino, 1992), va replegar un bon número de participants, que després de l'excel·lent comentari del Lluís (=P) van poder gaudir d'aquesta genial pel·lícula del director americà.

La setmana que ve continuarem, amb Soñadores (Bernardo Bertolucci, 2003), un peculiar triangle amorós que, situat en una casa a la París del 1968, desenvoluparan unes conductes sorprenents i que et tindran captivat durant l'estona de film.

Val a dir que hi han alguns aspectes a millorar de cara la propera projecció, tot sempre es pot corregir, però al tractar-se de la primera vegada que fèiem una activitat d'aquest tipus el resultat es pot considerar prou bo.
Us hi esperem de nou!

PD: Per qualsevol dubte, informació, queixa, amenaça de mort... Comenta! Per això estem aquí. =)