10 de febrer 2007

The Postmarks

Aquest és el "debut" de The Postmarks, banda americana de Miami que ha editat el primer àlbum amb títol homònim. I dic debut entre cometes perquè fins ara només es tenia constància d'un EP, The Remixes EP, editat el passat 2006, una prova, una "cosa" estranya: només un parell de cançons repetides fins a 9 vegades, amb diferents variants... =S Per tant no ho considero com a debut.

Postmarks està format per 11 cançons indie pop orquestral, amb una cantitat important d'instruments, per a tots aquells que els agradi Camera Obcura o The Hermit Crabs. Ara bé, tot i que conté autèntiques meravelles, com les peces "Winter Spring Summer Fall" o "Goodbye", que la veu de Tim Yehezkely és preciosa, dolça i tremendament agradable, cauen en la monotonia. No obstant, el cd és força recomanable i ben fàcil d'escoltar.

Si vols estar desconnectat, tumbar-te al llit i no pensar en res, abstreure't del món escolta The Postmarks, segur que ells ho aconseguiran. Simplement observant la mirada perduda de Tim a la caràtula te pots fer una idea del lloc en et poden transportar.
Com a curiositat, m'ha fet gràcia que incorporin a la portada del cd el títol de les cançons, cosa poc habitual.

No poso cap cançó perquè pots escoltar l'àlbum sencer de The Postmarks a la seua web, de forma totalment gratuïta, per suposat. Disfruta'l!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bonito disco y guapa vocalista.

lito ha dit...

Si señor, muy bonita la música de este grupo. Os podeis descargar tres canciones en mira el péndulo, que hablaron de ellos en noviembre, os recomiendo la canción you drift away.

Saludos

mi-bemoll ha dit...

Yo les descubrí hace 10 días o así... =$ Está claro que tengo que ir pasando por Mira el Péndulo!