02 de març 2007

"Loops!"

El panorama musical indie a la televisió és ben aviat pobre. No obstant, la televisió pública catalana, Canal 33, ofereix el que per a mi és el millor programa televisiu del moment, Loops, aportant informació actual del panorama tant internacional com nacional (bastant fomentat), dels esdeveniments recents, dels nous artistes emergents, de les noves tendències aquí i allà... Sempre amb un punt de vista d'entrevistes i reportatges innovadors i ben atractius de cara el públic.

Presentat per Sara Loscos, i amb un format curt però intens de 30 minuts setmanals, Loops és, sincerament, un espai indispensable per tots els amants de la música "alternativa". S'emet els dimarts a les 23.30, però el podeu veure repetit els diumenges a migdia, també.

Només cal mirar la "promo" pròpia del programa per aquesta temporada i et pots fer una petita idea de què va la història. 25 segons. =)



Per a més informació només cal que visiteu la seua web oficial, link directe de Televisió de Catalunya (TV3), o també el seu enllaç a ritmes.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

Genial loops (llàstima que a la gent despistada aquestes coses li vinguin al cap els dimecres o dijous i quan torne a arribar dimarts hagin tornat a desaparéixer..)
I me n'alegro que els dimarts de cine hagin començat amb èxit. Ànims :)