27 de maig 2008

Lykke Li - 'Youth Novels' (2008)

Endinsat-me en aquest desconegut mar d'artistes que tocaran al Roskilde Festival d'enguany, he topat amb una noia sueca que va néixer amb el nom de Lykke Li Timotei Zachrisson, però que es fa anomenar, simplement, Lykke Li. Diria que aquest nom ja ha tingut prou pes per a investigar una mica més sobre ella.

A l'escoltar aquest 'Youth Novels' (2008), que n'és el seu debut, m'ha passat pel cap ràpidament la cara (i l'estil) de la Feist, així com també els seus compatriotes El Perro del Mar o la Fiona Apple, per les seues clares influències indie pop, amb alguns tocs electrònics o pianístics i per aquesta fineta veu que l'acompanya.

Les sensacions? Una mica contradictòries. Si a simple vista el conjunt sona prou correcte, no hi ha cap cançó que serveixi de ganxo, i després de passar una i altra vegada per les 12 peces, el resultat no va més enllà d'un interessant. "Little Bit", "Hanging High", "I'm Good I'm Gone" o "Window Blues" sonen bé però no enganxen, i això és el que li acaba fallant.

Però per comprovar-ho, anirem a treure el nas, a veure com es porta en directe. Mentrestant, te la deixo aquí, a veure que et sembla i et pots descarregar el cd gràcies a Una Piel de Astracán.



Li dono un_ 6
En destaco_"Hangin High","Window Blues","Dance Dance Dance".
T'agradarà si_ Et molen els discos de Feist.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

un bon blog! felicitats! :)

Anònim ha dit...

L'informo, que jo, a les 0:40 de la nit de dimecres a dijous, he decidit que me'n vaig a passar el dissabte al......
PRIMAVERA SOUND!

Home! Ja està bé tan roskilde tan roskilde =p

Elías ha dit...

Nada tío, no me da más esta chica.
De lo último que has puesto me gustaron los Mystery Jets. Son divertidos.
El año que viene tendremos tiempo de hacer una buena mediateca en el piso.
Saludos!