11 de març 2007

God knows (You Gotta Give to Get)

Les paraules més tard, avui comencem amb música i videoclip.Volia que lo més important fos la cançó, perquè déu ni do quin començament ha tingut aquesta noia sueca que es fa nombrar El Perro del Mar, de la ciutat de Goteborg, que amb un EP "You Gotta Give to Get" fa un parell d'anys i tan sols 4 cançons ha demostrat que té moltes coses a dir, i molta música per mostrar.

Aquest God Knows (You Gotta Give to Get) és pur indie pop, amb aquesta veueta suau. Segurament un grup dels que algun dia (perquè no he trobat que ho hagi fet encara, igual m'equivoco) apareixerà comentat al blog de Manuel, Litomusic, i ens ensenyarà mil coses que desconec. Ja el passat 2006 va publicar el seu primer elepé de títol homònim, que segueix el mateix estil indie pop, incorporant el temazo inicial, i 9 peces més que et faran ballar escoltant-ho des de casa.Aquesta noia de mirada fulminant que podria passar com actriu de Hollywood, em té captivat aquestos dies. Pots escoltar més música seua al seu myspace.

2 comentaris:

lito ha dit...

Pues no te equivocas Genís, todavía no he hablado sobre este grupo, pero compruebo que conoces bastante bien mis gustos :-)

Un saludo!

mi-bemoll ha dit...

Y sabía yo que estaba en tu onda ;)