02 de juny 2008

The Pinker Tones - 'Wild Animals' (2008)

Nooooooooooooooooooooo.
'Wild Animals'. Depeció total.

Realment, potser es mereixen menys nota i tot de la que els hi acabo d'assignar (preocupant, perquè un 4 és ben pobre). Però l'esplèndit 'The Million Colour Revolution' (2005) del que ja vam parlar als inicis d'aquest bloc, no em deixa ser objectiu al 100%. Aquesta nova entrega té més peus que cap.

El duo barceloní han signat un parell de temes brutals que sonaran a les discoteques, segur: "S.E.X.Y. R.O.B.O.T." i "Fugaz". Més enllà, un single per encentar el disc, "Happy Everything", descafeïnat, que deixa bastant indiferent. Però podem arribar a trobar peces tan horribles com "24" o "Electrotumbao", amb les que no puc passar del primer minut, i que per si no fos prou, tens un déjà vú d'aquesta última a "Wilde Eleganz". I la resta serveix per maquillar: "On Se Promenait" ja no té l'encant francès que tenia "L'Héros" o "Pinkerland Becaina", o "Let Go" ja no és un final tan efussiu com ho era fa 3 anys.


On estan aquells magnífics "In Pea We Nuts", "Beyond Nostalgia", "Sonido Total", "Welcome to TMCR" i demés? Potser ni aquest és tan dolent, ni l'altre era tan esplèndit, però la decepció de 'Wild Animals' (que pots escoltar i descarregar des d'aquí gràcies a thatmusic) és majúscula.

Un exemple de lo que s'ha de fer:


Un exemple de lo que NO cal compondre:


Li dono un_ 4
En destaco_
"S.E.X.Y. R.O.B.O.T.", "Hold On", "Fugaz".
T'agradarà si_ Si t'agraden les barrejes eclèctiques de música, idiomes i estils.
+info_ The Pinker Tones en imatges i música.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Completament d'acord mi-bemoll!!!

Fins aviat! ;)

Anònim ha dit...

NOOOO!!! NOOOO!!! shhhh calla!!! =)) és un molt bon cd!! en serio, et falta veure'ls en directe i ja veuràs com et convencerà!

la millor sense pensar-m'ho gaire the whistling song ;)

per quan la tornada a terres egarenques?

mi-bemoll ha dit...

Al meu favor he de dir que ja els he vist una vegada en directe, fet que no canvia l'opinió al respecte. =P

M'he estalviat les comentaris sobre The Whistling Song perquè no sé per on agafar-la!! Però bé, m'alegra saber que a algú li sembla un bon àlbum. =)

Ben aviat per terres terrassenques, ben aviat... =)

LdS ha dit...

Bones, ai dixat un komentari abans pero vek k no surt. Dia k el concert del Cotton va ser decepcionant però no las de tenir en compte.

No recordo cap canço de l'últim concert ni de quin disco eren però va ser una passada, així que no serà tan dolent home!

Anònim ha dit...

Chiki chiki sexy robot!
chiki chiki dance with me!! :D