22 de maig 2008

Beck Psicodèlic, The Cure Poperos, Coldplay Clàssics...

Beck, l'home de les mil cares (a qui li hauré de dedicar un post només de caràtules de cd, com ja vaig fer el seu dia amb la dona de les mil cares), s'ha animat a treure nou àlbum, Modern Guilt, que sortirà a la venta el proper juny, sense data exacta. Per començar a saborejar-lo, n'ha presentat el primer senzill, "Chemtrails", que sona a uns bons The Beta Band (i que pots escoltar a la seua pàgina web).

Psicòdelia aquesta vegada? Tots sabem com se les gasta Beck: ara una de hip-hop, ara una d'electrònica, ara una mica de melancolia, ara un toc més pop...


The Cure també té preparat àlbum per aquest 2008 (Raised Up), i el presenta amb in single ("The Only One"), que sona als The Cure poperos de Three Imaginary Boys o més tard de Wish, pura dosis de pop.



I com és el 13è disc que editen, d'aquí a la data de llançament oferiran un nou single el dia 13 de cada mes.

Està clar que ara s'ha posat de moda fer algunes virgueries amb els llançaments dels cds (que si regalar el cd, com va fer Radiohead; tenir-lo amagat, com va fer Racounteurs; o lo dels singles, que també va seguir Deluxe), si no, no té tanta gràcia.


Finalment, Chris Martin i els seus, Coldplay, també tenen disc a punt. Però la cosa està anant força ràpid, perquè ja s'han filtrat algunes de les cançons (amb una qualitat no gaire acceptable), i una altra, "Viva la Vida" (títol al més pur estil Ricky Martin), que em recorda a The Verve, amb els seus violins amunt i avall.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi els violins sempre m'han fet gràcia.. però bé aquest comentari és per informar-lo q té una resposta al meu fotolog ;)

LdS ha dit...

Ho volia ficar al meu blog però es un tema massa serio per tocar-lo alli.

Ken penses de la versió en anglès ka fet Dorian "Somewhere else together"¿?

Nom semble mal pro lo ferrera diu k a vomitado 3 o 4 veces...

mi-bemoll ha dit...

Lluc, sobre lo de Dorian.

Doncs crec que és un gest una mica poruc, diguem-ne que s'han abaixat els pantalons, una manera de trencar els seus esquemes per apropar-se al públic anglès. Però veient totes les gires que fan per ai, que la gent els comença a conèixer per l'estranger... la jugada els ha sortit rodona.


PD_ D'acord, en castellà està millor, però tampoc n'hi ha per tant, de vomitar 3 o 4 vegades =P