19 d’octubre 2007

"La Revolución Sexual"


Aquest és el títol del nou llarg de Guille Milkyway, o el que és el mateix, La Casa Azul, a partir del dia 3 de Novembre podrem sentir íntegrament. De moment, ens conformem amb unes quantes de les cançons seleccionades al seu myspace. Escolta-les aquí.

A primer cop d'ull, el so bubblegum, indie pop amb què ens tenia acostumats seguirà sent la tònica del treball, però mai se sap amb aquesta caixa de sorpreses que s'amaga darrere de 5 personatges als qui anomena David, Virginia, Sergio, Clara i Oscar...

El que és segur és que el dia 6 de Novembre en fa una presetació a l'FNAC de Barcelona i el dia 15 de Desembre oferirà un concert a la Sala Apol·lo de la mateixa ciutat, i que portarà un barret que li taparà la cara. D'això també n'estic segur.

Des d'allí ja tindreu més notícies.

Guille Milkyway, per si no el coneixíeu


* Fixeu-vos amb la frikada de posar el títol (imagino) en japonès/xinès a la portada també. Portada subtil, val a dir.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs ja el tenim aquí, ,el nou disc de la LCA.

La portada del disc trenca una mica amb l'estetica dels anteriors, però com molt bé has dit la musica segueix la tonica de sempre.

Aquest any espero q poguem anar al concert i si tenim la oportunitat de preguntar-li per la portada i fer-nos una altre foto amb ell, doncs millor q millor.

P.D- Genís el teu blog es com el vi, q millora amb el temps ;) Tas fet un "fenomeno".

Núria ha dit...

Després de dies d'ençà que vaig descobrir una anotació teva al meu blog de Sempre Amunt em dirigeixo a tu per donar-te l'enhorabona amb el teu blog.

Bones propostes. Descobreixo afinitats en el teu gust musical i cinematogràfic.

Núria B

Anònim ha dit...

Canviem els colors per un look més fred però la felicitat de les cançons no canvia ;)

De moment podem tastar 4 cançons que segueixen el ritme de la casa azul. Tinc unes ganes de tenir el cd entre les mans!!

Bon blog!

mi-bemoll ha dit...

Ostras, genial, merci a tots! =)