07 d’octubre 2007

La cara oculta de...


Qui és? El simpàtic Alex Kapranos (tot i que la foto pugui mostrar el contrari).

Què fa amb la seua vida?
És músic i cantant, cantant i músic, en qualsevol ordre.


Per què és conegut?
Perquè és l'ànima de Franz Ferdinand.


Ha fet alguna cosa especial per dedicar-li aquest espai?
Sí, aquest jove escocés ha viatjat per tot el món durant les numeroses gires amb Franz Ferdinand. Normalment, crec que acostumen a veure molt poc de totes les ciutats que trepitgen. No obstant, ell ha anat trobant un hobbie que aquesta setmana ens explica detalladament el suplement de El País (ep3), en el seu format en paper.

Kapranos, un fan culinari, treu aquestos dies a totes les llibreries del món, ni més ni menys que un llibre de cuina (!!!), en el que va il·lustrant i recollint tota mena de plats i postres que ha tingut l'experiència de saborejar per totes les ciutats on ha actuat o, simplement, viatjat per plaer. Una experiència que porta fent des del 2005, escrivint una columna setmanal sobre el tema a un diari anglès, The Guardian.

El recull constarà de 451 pàgines amb tota mena de receptes de Glasgow, Londres, Osaka, Hong Kong, Sidney, Austin o San Francisco, sempre comentades i relacionades amb curiositats musicals; i portarà per títol Sound Bites. Comerse el mundo de gira con Franz Ferdinand.

Tots tenim una cara oculta. O el senyor Kapranos s'avorreix molt, o li encanta la cuina. Perquè està clar que no serà una forma d'obtenir algun sou extra...

I de passada, aprofito per posar una cançoneta de FF, per si algú no els coneix (!!!).


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti avui al tren he estat pensant amb aquest personatge i recordava les aventures de Arty Fisher (es deie així?) i ara arribo aquí i em trobo això. Curiós lo de la cuina, i 451 pàgines...veig que no s'ha quedat curt no?
Walk among us, oh if you judge us we're all damned...

mi-bemoll ha dit...

Arty Fisher! Anda que no vam estar atents tots els dies i vam riure amb aquest personatge! Tinc encara guardats per casa tots els escrits.

Ja veus, una mica de telepatia tot plegat. ;)

PD: Ja devem tenir internet altra vegada no? =P