07 de maig 2007

Aplek Folc, el resum

Aquesta seria la imatge que resumiria el dissabte de concerts del 5è Aplek Folc, celebrat aquest cap de setmana a Terrassa. Aigua i més aigua. Pluja i més pluja. I això que el dia va començar amb un sol radiant...

El diumenge va ser una altra cosa, el sol va tenir ganes de saludar Terrassa, i un bon grapat de gent es va agrupar al parc de Vallparadís per gaudir d'un parell d'espectacles folk. Folk a diferents nivells, perquè hi ha vàries maneres de considerar aquest estil musical. El primer grup convidat,
El Belda amb els Badabadoc, van oferir un conjunt de versions de cançons catalanes típiques, en plan Sopa de Cabra, sempre amb instrumentació folklòrica, amb acordió i sons "caribenys".

La segona part de la tarda va fer un tomb radical i es va convertir en una reunió gitana a gran escala, on
Els Patriarcas de la Rumba van oferir un concert molt divertit de rumba catalana, amb canons com "Lo Garrotín" (que perquè ens hem d'enganyar, és la única que coneixia). 5 jubilats que devien sumar uns 400 anys entre tots, enfarlopats fins a les celles i mudats amb traje de molts botons, no van parar de picar les mans al ritme de rumba durant un parell d'hores. Tot un espectacle.

Qui ho hauria de dir que m'ho passaria bé envoltat d'aquestos personatges! Que el ritme flamenquillo se'm colava per les benes i tenia ganes de picar de mans i tot. Ara bé, he d'admetre que quan vaig arribar a casa, una mica d'Elliott Smith per arrodonir la tarda, que les orelles no es malacostumin.

3 comentaris:

..aNa.. ha dit...

gracies per el teu comentari.
Fa poc vaig posar un post sobre un conte que m'agrada molt

ja ens veiem

ModernezMusical ha dit...

Olas!!!!!

Si volvemos con el blog y con mas ganas que antes jejejeje.

Mu bueno este comentario ablando de una ciudad donde vivi 7 años jejeje.

Anònim ha dit...

Tot i l'aigua va acabar bé, no? mol divertit, si =P

salutt