25 d’abril 2007

Nou àlbum de The Sunday Drivers

Allà al 1999, a la ciutat de Toledo, que tot i que no diríem que és una font musical en potència, 5 col·legues, encapçalats pel cantant i guitarra Jero Romero, van donar peu a la formació de The Sunday Drivers. Cantant íntegrament en anglès, fins a dia d'avui, aquest cinquet ha editat aquest mes d'abril el que és el seu tercer disc d'estudi, Tiny Telephone, després del debut homònim el 2002, i de l'aclamat i indispensable Little Heart Attack (2004).

Expectació és poc per a dir les ganes que tenia de poder escoltar la continuació de l'anterior treball. No només perquè tenia cançons genials sinó per l'interpretació d'aquestes en directe, que tenien una màgia i una contundència que feia difícil desprendre-se'n, ja fos en sales petites o en format macro gegant (com al passat FIB).

Però aquesta vegada, aquestos nois d'aspecte "campexano" (em recorden a la formació d'Antònia Font amb Pau Debon al capdavant), han editat un cd bastant més fluix, amb cançons sense tan ímpetu, sense tanta originalitat, molt més planeres, més "desendollades"... Costa recordar algun fragment impressionant al finalitzar l'escolta. És irregular de cap a fi. Tot i així, cal destacar les peces inaugurals, Rainbows of Colours, She, Do It, que destaquen per sobre la resta.

Aquest no serà el seu millor treball, però no ens hem d'oblidar d'ells en les properes ocasions, perquè ja han demostrat que tenen coses a dir.

Per escoltar: al seu myspace, cançons de Tiny Telephone.

The Sunday Drivers - Day In Day Out

De Little Heart Attack, un temazo...
The Sunday Drivers - Oh My Mind

4 comentaris:

Elías ha dit...

Me bajé el disco entero...y prefiero mil veces el Little Heart Attacks.
No sé, suena bien y eso, pero es un poquito soso.
Tal vez el listón estaba bastante alto, porque On my mind o Only in the dark days son TEMAZOS.
Venga saludos! y buen puente!

Anònim ha dit...

i la setmana que ve els tindrem a Lleida, ja podrem comprovar què tal sona alguna de les cançons noves en directe :)

mi-bemoll ha dit...

Eh! El miércoles peli de los Beatles a la filmoteca, vamos o qué? =)

I sí, anònima =P, tinc ganes de passejar-me pels camps elisis i veure els sunday drivers altra vegada. Ens veiem per allà? =)

Anònim ha dit...

Si, estaré voltant per allà, xafardejant una mica.
:*