20 de setembre 2009

Festival In-Somni 09

Ja hi ha dates. Els propers 19, 20 i 21 de Novembre arriba a Lleida la quarta edició del millor festival (per a mi) que se celebra a les Terres de Ponent, l'In-Somni.

Per què el millor? In-somni ha aconseguit que, encara que sembli impossible per les dimensions i reclam de la nostra ciutat, any rere any des del 2006, per Lleida hagin passat artistes de la talla de Camera Obscura, Jay-Jay Johanson o Vive la Fête, oferint concerts de gran qualitat en escenaris com El Cafè del Teatre o Cotton Club, sempre plens a vessar.

Enguany, i a falta de la confirmació d'un parell de grups, jo ja confirmo la meua assistència al festival, solament havent llegit el nom de Micah P. Hinson. El de Texas actuarà la nit del 20, i suposo que el Cafè del Teatre en serà l'escenari. Escandalós. L'acompanyaran el barcelonins Mendetz (que repeteixen), el cantautor Joan Miquel Oliver (membre d'Antònia Font), els debutants The Lions Constellations, ix! (que ja van actuar al Festinoval fa uns mesos) i Gose.

Més informació properament amb el cartell complet i els horaris dels concerts.

4 comentaris:

Gemma ha dit...

et segueixo l'actualitat videmusical des de Paris eh? passa bona setmana

mi-bemoll ha dit...

Oh la la! Què dius? En serio? Ja m'ho explicaràs amb més detalls què t'ha portat cap allà dalt!
Bona setmana parisina plujosa i fresca (intueixo)! =)

Anònim ha dit...

algu em pot dir on cony es compren les entrades??? al provar d'accedir al link del festival em diu que no tinc noseque instal.lat i no hi ha manera d'aconsegui mes info pel google

mi-bemoll ha dit...

Anònim! Doncs la veritat és que no ho sé, però els altres anys jo l'he comprada directament al Cafè del Teatre (tant abonament com entrades soles). Si sé alguna cosa, l'escriuré per aquí al bloc.