18 de gener 2009

Manel en concert

L'agenda de Manel està el alça, i ja es poden veure programats concerts pels propers mesos arreu de la geografia catalana. I no és estrany. El seu disc de debut "Els Millors Professors Europeus" ha estat inclós en molts top-10 dels millors discs nacionals de l'any i el rumor de que són bons s'està extenent. Ara toca confirmar-ho en directe.

Entre moltes de les sales on tenen previst actuar, el dissabte 7 de febrer, la sala Faktoria d'Arts de Terrassa (la de la Rasa) els acollirà. 10€ entrada aticipada/ 12€ a taquilla per a tots els interessants.

Com s'ho fan per tocar tot el repertori d'instruments que sonen a l'àlbum? Acabaran també amb "Corrandes de la parella estable"? Sona "Al mar!" tan bé com al cd?

Ens veiem per allí!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo que m'hauré d'esperar al Juliol a veure'ls...

Espero una bona crònica! =)

Gemma ha dit...

Són bons. =)

Unknown ha dit...

Van actuar a lleida el divendres :p

mi-bemoll ha dit...

Que ho dius en serio, Rosaura? =O
I els vas veure?
Osti! No m'entero de res, eh? =S

Gemma ha dit...

hi seràs?

mi-bemoll ha dit...

Sí sí sí sí Gemma!!
Allí hi serem!
Que et deixaràs caure per Terrassa? =)

Gemma ha dit...

Pues nos vemos tonight, si res canvia. Un beso. =)

Gemma ha dit...

totonight...

mi-bemoll ha dit...

Escolta! I si fem un mos a casa meua aquí a Terrassa abans del concert i tal, i així xarrem un rato? Hi vindrà el David també. Quin plan tens? Com ho veus?

Gemma ha dit...

Uix! Vinc en cotxe des de Sabadell i el plan era sopar a casa de l'amic sabadellenc... Estaría mu feo eso de irme pa tu casa sin los amigotes :S M'encanta la idea, eh? Però no pot ser...! Segur que trobem una altre dia per fer-ho (el dia que celebrem el nostre triomf televisiu en un senyor restaurant i demanem el vi més car de la carta =D o qualsevol dia que et deixis caure per Bcn). Si demà ens veiem, ja farem molt amb el que ens costa això de coincidir. Jo crec que rebatejaran la sala i li posaran "Seu Vella".

mi-bemoll ha dit...

Cap problema!
Al menys, per aquí a Faktoria ja farem un beure, eh? Que tranquila, no és gaire gran el local, no hi haurà pèrdua possible!
Fins al vespre! =)