29 d’octubre 2008

3a edició In-Somni Lleida 2008

Falta un mes per aquesta cita anual a la nostra ciutat, l'In-Somni 2008, i és tota una odissea (per no dir impossible) trobar alguna informació al respecte.

Remenant blocs, webs, lastfm, myspace i demés, he vist que enguany la trobada serà del 27-29 de Novembre, als habituals recintes del Cotton Club, Cafè del Teatre i la Casa de la Bomba... i de moment, s'ha confirmat la presència d'Antònia Font, Montevideo, Vitruvi, Gallina, Filippo Landini, Gentle Music Men; i alguns djs com el Dj Bailable o Dj Marc Marzenit.

Els anys anteriors la cosa va estar molt bé (2006 i 2007), i a falta de trobar un cartell amb tots els grups confirmats i horaris puc dir que enguany trobada pinta fluixa. On són totes aquestes bandes de renom internacional que han vingut a Lleida els darrers anys? Camera Obscura, Jay-Jay Johanson, Vive la Fête, Ladybug Transistors...

Seguirem informant.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bones, saps si es poden aconseguir entrades anticipades pel concert d'Antònia Font a Lleida (28-11-08) d'alguna manera ?? Hem buscat per la web i no hem trobat res de res.... Gràcies !!

Joan & Lluís.

mi-bemoll ha dit...

Bones Joan i Lluís.

Doncs sí, per comprar entrades anticipades, he vist per ai que hauríeu d'enviar un mail a "ocult@gm.es" amb assumpte "In-Somni Lleida" (que és qui organitza això de l'insomni), dient el vostre nom i DNI + el concert i número d'entrades que voleu. Llavors el mateix dia al Cotton ja les tindríeu allí reservades.

Jo ho vaig fer així les altres edicions, sense cap problema. Les pagareu en el mateix moment però amb el descompte d'anticipades.

Espero haver-vos servit d'ajuda!
Ens veiem per allí! =)