02 de maig 2008

Viva la Vida! Novetats de Coldplay

Només per la caràtula ja valia la pena escriure quatre línies i posar-les aquí al bloc. Perquè interessant és! Coldplay sempre ha estat una de les bandes solidàries i reivindicatives... Maig del 68? 40 anys després, serà casualitat? Homenatge a Delacroix?

I ja que tenim caràtula, tenim àlbum: "Viva la Vida or Death and All His Friends", que està a mig camí entre lo cutre i lo sorprenent. Però el que em crida molt l'atenció és aquesta fal·lera de posar títols en castellà, que últimament s'està veient massa sovint.

I ja que tenim títol d'àlbum, també tenim primer single, Violet Hill.



Com a single, m'ha deixat congelat. Ha plogut molt ja des de "Yellow", "Don't Panic", "In My Place", "Clocks"... I Coldplay és una de les bandes més criticades, per aquesta etiqueta d'indie-que-sona-a-les-ràdios-comercials, fet que no agrada molt a la multitud més independent. La cosa pot ser perillosa. "Violet Hill" és una peça amb guitarres interessants i poca cosa més. Com a 8a peça de Viva la vida... està bé però, veig el panorama fotut si és la cançó que l'ha de vendre...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El problema de Coldplay es que, según ellos mismo han confesado, quieren ser los nuevos U2. Tampoco digo que sea malo, pero bueno, bueno, no es.

Salud!

Anònim ha dit...

Per començar mai m'hauria imaginat que veuria La llibertat guiant el poble amb una pintada a sobre en la que hi posés "Viva la vida"... Viva la vida? però d'on han tret aquest títol? Qui és, Chris o Ricky Martin? Un 0.
El single no està malament, però ni fu ni fa, espero que hi hagi alguna altra cançó més bona i que s'hagin equivocat al escollir-lo.. uhmmm no m'inspira confiança de moment.. però esperarem a veure més..
:*

mi-bemoll ha dit...

Realment vaig pensar el mateix al veure el títol (ara posa't en plan David Civera): "Viva la viiiida, viva la viiida! ¬¬'

Us podeu baixar la cançó des de la seua pàgina oficial: "http://www.coldplay.com/song.html"


PD: He de dir que aquest ritmillo tan juganer de les guitarres m'està enganxant, com no podia ser d'altra manera amb Coldplay. No obstant, estarem a l'espera del disc (17 de Juny).

Anònim ha dit...

Sí a les preguntes del fotolog, el vinil és meu :)
Ja torno a tenir telèfon, a veure si un dia d'aquestos fem un Skyping. (si no me'l roben abans)
*

Anònim ha dit...

catalufo de mierda, ojalá os explote a ti y a tus hermanos de ETA una de vuestras bombas asesinas

mi-bemoll ha dit...

Hi ha gent molt ressentida (a part de pirada) pel món...
Shame on you!

Anònim ha dit...

conque el catalanista saca sus dientes, espera tu a que saque la polla para que me la comas

mi-bemoll ha dit...

Pensava jo que les persones que us passejeu per Malabarraca teniu dos dits de front. Està clar que a Elx, no tothom és així.

I després d'aquest comentari tan elegant i artístic que has deixat, passarem a clausurar aquest monòleg de subnormalades.

Bon viatge!

Anònim ha dit...

Cierra la puerta! Que se está llenando esto de pequeñitos!!!!

MSMJ ha dit...

Déu ni do quina portada s'han montat...