23 d’abril 2008

Lejos de Shibuya

Des de terres ponentines, i aprofitant els petits descansos que permeten les formigues i els fruits secs, s'ha creat un nou bloc que no té desperdici i del que segur que tothom (per arrodonir) en parlarà en breu pels carrers d'arreu: Lejos de Shibuya.

Tot i que encara està a les beceroles i algun retoc li falta per pulir-lo i deixar-lo impecable (bé, aquesta és la meua opinió), si ets un fan de la música, les anècdotes i les aventures (i no-aventures), aquest pot ser el teu espai.

Visita'l!

6 comentaris:

mi-bemoll ha dit...

Apunt d'última hora_

L'autor del bloc hi està treballant i, tal com podeu apreciar comparant les interfícies, ja està fent aquestos retocs del que us parlava.

Anònim ha dit...

Jajaja!!

Quin corporativisme entre bloggeros!!!

Bé mi-bemoll bé!!

Gemma ha dit...

Per què pot ser ofensiu el seu contingut? Què hi amagueu?

mi-bemoll ha dit...

Gemma, ofensiu? Jo no he escrit res al respecte (diria).
No sé a què et refereixes. =O

LdS ha dit...

Eeee mi-bemoll, gràcies per la publicitat!! Ia tu pagaré...

El futur teleco (i gran expert en impresores...) David Ferrera està arreglant l'horrible disseny del blog.

pd: lo d'ofensiu ias veurà...

Gemma ha dit...

En prèmer l'enllaç em va sortir una pàgina dient "contenido puede ser ofensivo..." i més coses en estranger. Tot acabava amb dues opcions "estoy de acuerdo y lo comprendo" (o alguna cosa per l'estil) i un altre botó amb què et negaves a entrar a veure tan horripilant blog... Jo també vaig quedar sorpresa... :S


Entrava per desitjar-te un bon Sant Jordi, siguis on siguis.

Un petó


(OJO AL DATO: la paraula per enviar el missatge és "jivru", és a dir, llibre en xarnego... aquests de blogger tenen uns detalls per St. Jordi... i sí, ja ho sé, jo molta imaginació)