23 d’abril 2008

Lejos de Shibuya

Des de terres ponentines, i aprofitant els petits descansos que permeten les formigues i els fruits secs, s'ha creat un nou bloc que no té desperdici i del que segur que tothom (per arrodonir) en parlarà en breu pels carrers d'arreu: Lejos de Shibuya.

Tot i que encara està a les beceroles i algun retoc li falta per pulir-lo i deixar-lo impecable (bé, aquesta és la meua opinió), si ets un fan de la música, les anècdotes i les aventures (i no-aventures), aquest pot ser el teu espai.

Visita'l!

6 comentaris:

mi-bemoll ha dit...

Apunt d'última hora_

L'autor del bloc hi està treballant i, tal com podeu apreciar comparant les interfícies, ja està fent aquestos retocs del que us parlava.

Lleidatà i Egarenc ha dit...

Jajaja!!

Quin corporativisme entre bloggeros!!!

Bé mi-bemoll bé!!

Gemma ha dit...

Per què pot ser ofensiu el seu contingut? Què hi amagueu?

mi-bemoll ha dit...

Gemma, ofensiu? Jo no he escrit res al respecte (diria).
No sé a què et refereixes. =O

luclac ha dit...

Eeee mi-bemoll, gràcies per la publicitat!! Ia tu pagaré...

El futur teleco (i gran expert en impresores...) David Ferrera està arreglant l'horrible disseny del blog.

pd: lo d'ofensiu ias veurà...

Gemma ha dit...

En prèmer l'enllaç em va sortir una pàgina dient "contenido puede ser ofensivo..." i més coses en estranger. Tot acabava amb dues opcions "estoy de acuerdo y lo comprendo" (o alguna cosa per l'estil) i un altre botó amb què et negaves a entrar a veure tan horripilant blog... Jo també vaig quedar sorpresa... :S


Entrava per desitjar-te un bon Sant Jordi, siguis on siguis.

Un petó


(OJO AL DATO: la paraula per enviar el missatge és "jivru", és a dir, llibre en xarnego... aquests de blogger tenen uns detalls per St. Jordi... i sí, ja ho sé, jo molta imaginació)