14 de desembre 2006

Love of Lesbian - Maniobras de Escapismo (2005)


"Maniobras de Escapismo" (2005) va ser una de les sorpreses de l'any passat. Els barcelonesos deixen l'anglès canten per primera vegada en castellà. El resultat? Estrany i sorprenent. Una dosi genial de pop alternatiu, una mica complex, potser, amb cançons ben esquizofrèniques, melancòliques, crítiques o quotidianes.

Impossibles de classificar o etiquetar-los, de relacionar-los amb altres del panorama, Love of Lesbian marquen amb estil propi una visió ben peculiar del pop actual.

Escolta uns quants dels seus singles al seu 'myspace':



'Cartas a todas tus catástrofes'


"Maniobras de Escapismo" en directe.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort que m'ho has dit perquè amb lo despistada que soc ni me n'havia enterat i ja em veig el dimarts plantada jo sola davant de l'Apolo.. jejej Però quina putada, bueno ja ere de veure que no podia ser massa fiable comprar entrades per un concert del Pete Doherty.. si de cada 3 que programa en suspen 2.. aixx.. en fi, vaig a probar què tal se'm baixa aquest cd des d'aquí i així escolto algo de love of lesbian que no ho he escoltat mai.

Petons! :**

mi-bemoll ha dit...

JajAJA, jo vaig llegir la notícia a Muzikalia, i immediatament hi vaig pensar. A veure, comprova-ho tot plegat, per si un cas, i després mira que t'han de tornar els diners, però no sé fins a quin dia era, eh?

Bé, aquest cd no crec que sigo molt del teu agrat, però era més aviat una prova i tal. Ja n'aniré penjant més, de diferents estils i coses més interessants. =)

Anònim ha dit...

Has penjat un disc sencer amb copyright al teu blog? I a més, amb la tranquil·litat d'exposar el teu nom real, impressionant!!