21 de desembre 2006

Josh Rouse, americà incansable

Editar 8 CD's en 9 anys ho corrobora. Aquesta és la fita que ha aconseguit l'incansable Josh Rouse que, després d'acabar un projecte ja està immers en el següent. Aquest ritme només es veu superat avui en dia pel seu compatriota Sufjan Stevens.

Aquest 2006 ha estat el torn de “Subtítulo”, que després d'afincar-se a terres espanyoles, concretament al Puerto de Santa María (Cádiz), ha fet una mena d'homenatge als nostres paisatges, no només amb el títol del CD sinó també amb alguna cançó com “La Costa Blanca”, tractant d'un manera relaxada i íntima les 10 cançons i els escassos 30 minuts de música.

No era feia fàcil estar a l'altura de les circumstàncies després d'haver fet el magnífic “Nashville” (2005), però temes com “The Man Who...”, “Givin' It Up”, “Quiet Town” o la mateixa “La Costa Blanca” posen en evidència el gran moment de forma d'aquest americà de Nebraska.

Moment per escoltar "Subtítulo": Tarda de Diumenge o nit traquil·la, entre apunts o projectes d'autocad, tot i que l'hauràs de posar vàries vegades per la curta durada!


"Givin't It Up"


"His Majesty Eyes"


"Quiet Town"

1 comentari:

Anònim ha dit...

No conocía ni a Rouse ni a Stevens, grnades descubrimientos. Gracias ;).