13 de novembre 2006

Festival Internacional de Benicàssim - 19 Juliol de 2006 (0)

Després de vàries hores de tren, ens plantem a l'estació de Benicàssim. Falta un dia per a que s'inauguri el XXII Festival Internacional de Benicàssim, comencin els concerts, puguem veure Franz Ferdinand, Depeche Mode, The Strokes, Jay-Jay Johanson i la resta, però ja ens trobem allí, juntament amb milers de fibers amb motxilles plenes fins a la bandera, tendes de campanya de totes mesures i tota mena d'utensilis que desembarquen d'un tren regional provinent de Barcelona. El nombre de gent és incalculable. Personal vingut de totes parts d'Europa, majoritàriament anglesos, comença a caminar sota un sol abrasador a l'hora de dinar, direcció el recinte on es celebrarà el festival. Ens unim a la multitud. Tot està indicat, no té pèrdua, i els que ja han vingut en passades edicions encapçalen el comité de personal disposat a viure 5 dies plens de música.

El recinte es troba a la part interior del poble coster de Benicàssim, envoltat de matolls que formen una espècie de desert. A una banda queda el recinte de concerts, a l'altra, el càmping on ens allotjarem els propers dies. La multitud es mou en massa, i un rere l'altre recollim les polseres que ens donen accés al festival. Tot seguit busquem un lloc (no molt gran i gens ample), on poder plantar la nostra tenda. Una cortina ens “protegeix” del sol directament. Però no hi ha res a fer, les altes temperatures passaran factura.

Un cop acomodats, dinem i donem una volta per tota la zona d'acampada, prou habilitada per al que s'espera. Dia 1 abans que comenci tot. Hi ha emoció entre els assistents. Però de moment es deixen passar les hores fent el que a cadascú li agrada més: anar a visitar el poble, fer-se un bany a la platja, fer tertúlia amb altres fibers, llegir, prendre el sol... Ah! I escoltar música, que això segur que és comú a tothom.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Explicat així, a qui no li entren ganes d'anar-hi? Bé, estarem esperant ansiosos/es la propera entrega d'aquesta experiència.

Enhorabona per la teva facilitat i qualitat de redacció. Hi ha pocs enginyers amb aquesta percepció del detall.

Una proposta a l'aire... Podries escriure sobre altres temes, si més no, algú estarà encantat de llegir unes parauletes.

Outstanding ;)