28 d’abril 2011

Manel actuarà a la Festa Major de Maig de Lleida


Avui ho ha confirmat La Paeria. Manel serà un dels caps de cartell (i sorprenentment no és l'únic!) de la Festa Major de maig de la ciutat de Lleida. Bones notícies per unes festes que darrerament no gaudien (dins l'apartat musical) de grans actuacions i que se sostenien per grups mediocres.

Tal com es detalla al programa, Manel tocarà el Dimarts 10 a les 00.45h a l'escenari central, probablement no és el lloc idoni per gaudir del seu folk-pop, però les ganes d'escoltar en directe les cançons de '10 milles per veure una bona armadura' són tremendes.

Per si no fos prou la bona nova, The New Raemon i El Guincho també es deixaran caure per Ponent la mateixa nit (00.00h i 1.30h, respectivament). El pop/rock de Ramon Rodríguez i els ritmes tropicals del canari Pablo Díaz-Reixa amenitzaran una nit que es preveu moguda si s'escolten temes com aquest:

El Guincho - "Bombay"

Pastora, Nudozurdo, Fangoria (que no fallen mai), Dr. Calypso, Pastorets Rock, Hotel Cochambre, Teràpia de Shock, Overdrive i una colla de deejays (entre d'altres) completen el programa.