15 d’abril 2011

Gentle Music Men @ Fantástico Club (14/04/11)


Hi ha qui diu que Vilanova i la Geltrú és (salvant les distàncies) el Seattle català, un indret on cada portal amaga la casa d'un artista. Dani Poveda (res a veure amb el cantaor de flamenco) és un d'aquestos artistes, ànima de Flint i, des del 2005, de Gentle Music Men.

Sense electricitat ni violins ni percussions -vaja, en format acústic-, l'art dels Gentle Music Men es va donar cita anit al Fantástico Club, dins els cicles de concerts dels A Viva Veu, per interpretar temes del seu darrer disc, 'Cuentos modernos' (2010, PIAS Spain) i d'un de versions ple de col·laboracions que sortirà a la llum ben aviat.

Però tot aquest "art" provinent des de la capital del Garraf no va trobar cap connexió entre el públic del Fantástico. Molt "oohh ohhh ohh", "aaah aahh aaaahh" i poca cosa més, entre cares d'indiferència. I això que Poveda s'esforçava per trobar un feeling amb els assistents: amb peces en anglès del seu primer treball ("Cry"), en castellà de les velles ("Redención") i les noves ("Sueños infinitos"), amb les versions... Res. Prova fallida. Una altra vegada serà.