28 de febrer 2009

Fanfarlo - 'Reservoir' (2009)

Per bé o per mal, el debut dels londinencs Fanfarlo (nom extret d'un personatge d'una obra de Baudelaire, per molt ridícul que pugui semblar) recorda a molta música ja escoltada. 'Reservoir' té l'aire festiu de Beirut, la veu del cantant de Clap Your Hands Say Yeah! (però sense cansar tant), melodies i acords típics d'Arcade Fire, bons arranjaments com Sufjan Stevens... tot en 11 cançons!

Obre el teló "I'm a Pilot", espectacular, i ja et fas una idea del que t'aniràs trobant. El principi del disc és aplastant, "Ghost", "Luna"... amb unes melodies que calen ben ràpidament. Paradoxalment, el primer single és "Harold T. Wilkins or How to Wait for a Very Long Time", que es deixa escoltar, però no és la millor del disc ni de llarg.

Trompetes, cordes, un arsenal instrumental, cops de palmell... Acaba la sessió amb "Good Morning Midnight" i ja tens ganes que torni a començar. Potser no satisfaran els seguidors d'Arcade Fire, potser tampoc els de CYHSY!, ni els de Beirut trobaran un "Nantes" o "Sunday Smile", però Reservoir (que el trobaràs aquí) deixarà molt a dir.



Li poso_ 7.5
En destaco_ "I'm a Pilot", "Luna", "Finish Line".
T'agradarà si_ t'agraden tots els grups comentats anteriorment.

2 comentaris:

LdS ha dit...

I de "comets" que me'n dius¿? a la b1 207 es considera temazo!

mi-bemoll ha dit...

també també, buf! déu ni do amb aquestos de Fanfarlo!