19 de febrer 2009

Donem una oportunitat a... El Petit de Cal Eril

Amb aquest nom i aquestes pintes? qui són? una banda? vols dir que triomfaran?

El Petit de Cal Eril, segons diu el seu MySpace, són 7 i són de Guissona (Lleida), tot i que no ho tinc molt clar. Ells diuen que sonen com "de tot una mica... i com... si et menges una pruna, escup el pinyol o et naixerà un pruner al ventre...", però jo diria que fan pop juganer, acústic, amb campanetes i sorollets, veus fines i de nens, música alegre que sona la mar de bé i no et deixa indiferent.

Tenen una maqueta del 2007, 'Per què es grillen les patates?' i actualment, sense discogràfica ni cap contracte, estan enregistrant el seu primer àlbum, 'El Petit de Cal Eril i les sargantanes al sol', i n'hi ha molts que ja l'esperen amb candeletes. Així ho confirma que vagin fent concerts per Barcelona, com a l'Heliogàbal el proper 11 d'abril. No us els perdeu!

6 comentaris:

Sinfin ha dit...

Qui no es pugui esperar a l'abril crec que el dia 17 de març a les 22:00 a la sala apolo [2] Concert TR3SC: EL PETIT DE CAL ERIL

Més informació => EPDCE: www.myspace.com/elpetitdecaleril
TR3SC: www.tresc.cat

mi-bemoll ha dit...

Jo feia referència al concert de l'Heliogàbal, simplement al ser un lloc més petit i acollidor, potser més adient al seu tipus de música?

En tot cas, ben puntualitzat. En un lloc o altre m'agradaria treure-hi el nas! =)

Gemma ha dit...

fantàstics.
si fas visita en qualsevol de les ocasions esmentades (crec que l'electric bar tb seria un bon lloc on veure'ls) et dec una nit al carrer. =P. evidentment seràs acollit i bé.

un petó des de la unusual terraferma

Anònim ha dit...

Sí, són de Guissona.
Jo sóc d'allà i també he tingut el plaer d'escoltar-los.

guai, guai! :)

Flus_flus ha dit...

Bé... de fet el grup vindria a ser el Joan... els altres han tingut la sort de ser escollits pel Joan Bitxu per anar tocant amb ell, després de llargues relacions i haver tocat junts en altres grups durant tota la vida excepte en el cas del Lluís Rueda (el paio de la màquina sorollosa) que és un ben parit de recent adquisició. No són tots de Guissona i tampoc són sempre set... normalment en són cinc. En Joan (aquest si que és de Guissona, cantant i tocant la guitarra) en David Paco (de Sitges i al baix) en Lluís Rueda (de Sant Quirze/Sabadell) en Dani Domene (de Sant Celoni i un dels bateries/percussionistes) i en Daniel Díaz, que és un paio molt i molt maco, interessant, benparit, està com un "quesito" i és molt divertit; a part de tocar la bateria amb un estilazo i fer el que faci falta! (si, sóc jo). Ara que ja heu vist que gent avorrida com naltros també espiem a gent motivada com valtros aneu en compte amb el que dieu!!!!!!! Un abrasu.

mi-bemoll ha dit...

Doncs ara mateix el que diria (i comentaré més endavant) és que el dimarts que ve estarem a l'Apolo per veure si aquestes cançons que no paren de sonar al meu ordinador via myspace, també tenen tan encant en directe!

Jaja, i merci Daniel per l'aclaració, la veritat és que sou uns liantes de cuidado amb les diferents descripcions que he anat trobant de vatres! =P

Salut!!!