27 d’octubre 2008

Twitter et recomana

No, no és un altre Facebook, tranquils.

Twitter (definició complerta aquí) és un servei de xarxes socials basat en l'enviament de missatges curts de 140 caràcters, amb mil històries més, les quals desconec com funcionen (i tampoc no m'hi entretindré), de codi lliure i obert per a tothom. Arran d'això, algú amb poca feina s'ha entretingut a crear una base de dades musicals infinita, a l'estil Lastfm.

Això et perment, simplement enviant un missatge a la funció recomme del Twitter, poder conéixer grups similars a les teues preferències. He provat 3 casos ben diferents, amb molt bons resultats.

Escrivint "Love of Lesbian" m'ha donat com a possibles artistes La Habitación Roja, Lori Meyers, Manos de Topo, Sidonie o La Costa Brava.

Molt encertats han estat els grups després d'introduir-hi "Low", Red House Painters, Galaxie 500, Arab Strap, Bedhead, Codeine, Gregor Samsa i Early Day Miners.

Amb "Blonde Redhead", m'ha recomanat Asobi Seksu, Broken Social Scene, Jonathan Fire*Eater, 90 Day Men, Electrelane.

Així que ja ho sabeu, si esteu cansats de posar play sempre a les mateixes cançons i voleu descobrir nous grups, feu una ullada a això del Twitter.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jaja..ostia noi. Interessant!

Però per a que volem un Twitter si tenim un Mauri, que va fent la fenya també? ;)



PD: primer caldo per castefa!:(

David
(no sé que li pase al blogspot que no me dixe posar el nom...)

mi-bemoll ha dit...

Jajaja

Bueno, hi pot haver qui necessiti altres coses i no les meves continues recomanacions que no van a cap lloc. =P


PD: Ànims! Coses pitjors s'han vist i s'han recuperat! =)