18 d’octubre 2008

La Casa Azul @ FNAC (16/10/08)

Bé, hauria de matisar que en aquesta ocasió no es pot considerar, ni tan sols, La Casa Azul, sinó Guille Milkyway i un parell de teclats casio al primer pis del FNAC de Plaça Catalunya a Barcelona, en plan acústic, rodejat de gent amunt i avall per les escales mecàniques, fent cua per pagar, movent-se d'aquí cap allà, ordinadors i altres tecnologia i molts fans apretats just davant seu.

Era la primera vegada que assistia a un concert en aquestes condicions, una excusa per celebrar el primer aniversari de l'Apple Shop en aquest establiment (fet que el públic va ignorar al 100%), i la sensació va ser un còmput entre fredor i estranyesa en un principi, però que es va animar quan va sonar "El momento más feliz", i que va acabar sent una festa d'una hora, amb to familiar, i a metre i mig de Guille.

Guille entregat a tope.

Improvisant i fent comentaris com de costum, en un ambient tan peculiar, es va dedicar a fer, literalment, el que li va semblar. Guille és un tio llest, i sap portar el ritme de les situacions, sí senyor.

Aprofitant l'ocasió, una senyora molt empolainada i amable ens van convidar a comprar ordinadors Apple al mòdic preu d'entre 1000 i 2000 euros, i segons es rumoreja, les vendes van ser de 0 durant la tarda...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina enveja tio! Jo hi volia anar!