21 d’octubre 2008

Fleet Foxes - 'Fleet Foxes' (2008)

Ha estat donar-li al 'play' del reproductor i caure rendit als peus d'aquesta canalla de 20 anys de Seattle. Últimament costa bastant emocionar-se escoltant música, degut a la immensa oferta que ens arriba a les mans. Entre molts títols que van directament a la paperera de reciclatge, aquí han arribat els Fleet Foxes, per trencar amb la dinàmica.

Que es publiqui un àlbum d'aquestes característiques al 2008, i no fa 30 o 40 anys, amb clares influències de CSN&Y, folk-pop, uns cors que ja voldrien les corals de mig món, una cappella que... no té preu. Minut 1 del primer track, i ja estàs en una època medieval, en boscos plens de personatges imaginaris, follets i ambients extraordinaris (o almenys, allí em trobo jo, a l'estil de la caràtula).

Musicalment, recorda a uns acústics Band of Horses, puntejats de Stephen Stills o la veu del cantant de Morning Jacket. Tota una delícia.

Descarrega/Download_ Rapidshare (gràcies a Baran's World).

Li dono un_ 8,5
En destaco_ "White Winter Hymnal", "Blue Ridge Mountains", "Your Protector".
T'agradarà si t'agraden_
CNS&Y, Band of Horses, My Morning Jacket.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Un cop havent escoltat el disc, doncs que vols que et digui... No em diu res... EP! AL TANTO! Això ha estat el primer cop d'escoltar-lo. Potser si el vaig escoltant m'agradarà més. Però de moment, no és massa del meu gust. Pot ser tampoc era el moment per a una música tan tranquila. M'ha semblat una barreja rara entre folk i música com a "oriental" acompanyat amb cors.

Serà qüestió d'anar escoltant.

Elías ha dit...

Ferran, ni idea tío! hacía bastante que no me llegaba una buena recomendación de Genís jeje.
No estoy de acuerdo en que no se publiquen cosas así hoy en día. Es cierta la crisis en el mundillo discográfico, pero nunca antes había tantos sellos independientes.
La cuestión es buscar...

mi-bemoll ha dit...

Sí Ferran, aquest no seria molt del teu estil, més aviat feia cara d'Elías, però té alguns temazos que et diguis com et diguis són tremendos! =)

Anònim ha dit...

mmmmm, no està mal...