07 de maig 2008

The Dø | "On My Shoulders"

Aquesta noia que sembla que badalli és Olivia B.Merilahti, finlandesa.
Aquest noi que juga amb la camisa és Dan Levy, francès.

Junts es fan anomenar The Dø (sí, amb aquesta "ø" tatxada tan escandiava), creant una barreja entre la primera de les notes musicals i l'alfabet nòrdic. Acaben de treure al mercat el seu debut A Mouthful, que és un àlbum interessant però que no passarà com un dels millors de l'any. No obstant, conté aquesta peça, "On My Shoulders", que em recorda al cantar de la PJ Harvey, i que m'ha captivat.

The Dø - On My Shoulders

5 comentaris:

LdS ha dit...

Eis marade!

Per cer, surt a un anunci de "Agendas y cuadernos Oxford".

Anònim ha dit...

Jajajaj

Ja deia jo que em sonava ^^

mi-bemoll ha dit...

Osti, ni idea que s'ha fet tan famosilla per sortir en anuncis de TV i tot. A les teles daneses, ni de broma!

Anònim ha dit...

Ah si? Surt per la tele?? Pues no serà que no la miro però no em sone la cançó, (quin control Lluc) que no és per res però m'ha agradat molt. I el vídeo genial, no sé, trobo que es podrien fer un munt de fotos amb imatges d'aquest vídeo, la llum i la càmara estàn bastant notables, a més l'estilisme de la noia és molt encertat, i ella és molt maca. Bueno paro amb el vídeo que he vingut a dir més coses :p
Altra cosa nº 1: amb aquesta descripció: "anglesos tan raros que voltaven pel FIB, a una tenda que teníem prop nostre, aquells que dormien tirats per ai, super destuïts sempre" podriem posar al 60% del festival mínim! jajajaj no me'n recordo ara mateix dels q dius..
Altra cosa nº 2: FELICITATS!!!! (et volia enviar un misatge però he pensat q com q soc tan gafe segur q es perdria per Europa i dic, vaig a deixar-li al bloc, q de moment veig q li arriba)
A passar-s'ho bé celebrant-ho :***

Anònim ha dit...

Uffff quin pal de comentari..xDD sort que no hi ha límit de carácteres com al fotolog (sort o no..)