19 de març 2007

Lorena, tu mous Lleida?

Aquestes paraules (sense la interrogació) són les que han servit per recolzar la participant lleidatana Lorena Gómez al concurs televisiu d'Operación Triunfo (OT) aquesta passada edició. Unes paraules que han omplert cartells a totes les parets de la ciutat durant la major part dels dies en què l'aspirant a cantant ha estat retinguda a l'acadèmia anhelant ser la vencedora.

Després de molts dies de "treball", les previsions es compleixen, i aquesta jove de 20 anys, derrota tots els rivals que es creuen pel seu camí cap a la glòria, els diners i la fama. Ningú la pot aturar. L'Ajuntament de Lleida veu que té una enorme oportunitat de fer propaganda, treure una mica de pit i aixecar un braç dient: "Ep! Lleida existeix!". Autocars amunt i avall, pavellons de la ciutat replets de gent fins a la bandera, cartells, i encara més cartells, la ciutat mobilitzada. Lorena, tu mous Lleida?

A dia d'avui ja són prop de 3200 fans els que s'han inscrit a la seua web i que formen part del seu club d'animadors. Aquestos, i molts altres, són els que es trobaran aquest proper dissabte 24 de Març al Barris Nord de Lleida, en el que serà el concert més multitudinari que s'ha viscut mai a les terres de Ponent: ni per la festa Major amb grups del moment tant de Catalunya com de la resta de l'estat espanyol, ni en qualsevol altre moment s'hauran reunit tantes persones juntes, exaltades i eufòriques per animar i cantar les cançons que pugui interpretar la "triunfita". Però és més, tot veient l'enorme èxit, s'ha decidit fer un altre concert el dia posterior al primer, per tots aquells que s'hagin quedat sense entrada i es perdin l'increïble oportunitat de gaudir de l'espectacle.

No havia vist mai tant d'interès en un acte, esdeveniment o persona per part de la ciutadania de Lleida o la mateixa Paeria. Realment oh, Lorena!, tu sí que mous Lleida!


PD: Ah! Aprofito per comentar que el dissabte a la mateixa hora també fan un concert d'allò més interessant al Cafè-Teatre de l'Escorxador, l'Immigrasons, un projecte transversal entre Catalunya i Argentina que aquestos dies circula pel nostre país.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

El fenómeno está claro, pero no sé si es positivo hablar sobre lo que no te gusta. A los padres de La Baca Pop, no nos va a quedar más remedio ya que estamos colaborando con un portal almeriense que el mes que viene saldrá a la luz y ya nos vemos entrevistando a Bisbal. Tranquilo, cuando pasen un par de años, aunque el fenómeno persista la ciudad no se pondrá tan patas arriba.

Anònim ha dit...

La culpa no és de l'ajuntament ni de de Tele5...

El problema és la gent, i això no ho canviarem mai (música, cine, futbol... tot és el mateix).


Bona nit !!

mi-bemoll ha dit...

Hasta de entrevistar a Bisbal se puede aprender mucho, no? =P

Està clar que el problema som "natres", però m'indigna veure tota la parafernàlia que se crea al voltant quan no es mou ni un dit per a milers d'altres coses (ni més, ni menys importants).

Anònim ha dit...

Ya te digo, se pueden aprender cosas increíbles, ;). Lo que pasa es que a mí me gustaría más entrevistar a Manolo Escobar, ¿acaso, a ti no? xD.

Anònim ha dit...

A mi el que em va indignar va ser: Lorena, lleidatana de l'any. De veritat que en tota Lleida (que no és tan gran, però tampoc tant petita) no hi ha algú que aquest any hagi pogut destacar per altres causes? Està clar que com més tens més et donen, i viceversa.

Anònim ha dit...

Es un fenómeno sociológico (y no me refiero a Gran Hermano): todo lo que sale en televisión es consumido de manera brutal y pasa como de calidad (¿Tv + multitudes = calidad?).

Esta misma chica, cantando igual, pero en un café-teatro no la conocen ni en su barrio de Lérida.

Anònim ha dit...

Yo de ti correjiria lo de "Lérida"...

Aportaré una cosa más a la pequeña tertulia. Tengo un amigo que siempre dice (en tono irónico): "Qué importa de qué lado este la verdad? Lo que importa es lo que crea la mayoria"

Ahora, cojan ustedes mismos la frase, y apliquenla a música, televisión, política...

P.D. A Elx vam tenir una triunfito fa uns anys, no va guayar, però igualment la ciutat es va "volcar" amb aquella noia (no sé com es diu...). Bona nit !!

mi-bemoll ha dit...

Bona nit picudo, =P

Està clar tot plegat, no hi ha gaire més a dir, però lo fotut és veure com aquesta frase que algú ha dit irònicament molts altres ho pensen realment... En fi.

Evidentemente la Lorena esta, hasta ahora siendo una dependienta del Zara, tendría más espectadores en el comedor de su casa que en un cafè.

PD: Entrevistar a Manolo Escobar tendría su interés!! =P

Anònim ha dit...

A mi no m'ha quedat del tot clar si en "mi-bemoll" anirà al concert de la Lorena o no, jejejejejejje

Com heu dit, de tot es pot aprendre, i de casi tot es pot veure la part positiva. Quedat amb que aquest fet contribuirà a fer més ressò de Lleida. Que per cert jo només hi he estat una vegada i pràcticament no me'n recordo, potser el concert seria una bona oportunitat per tornar-hi, jajajajajajajajja

P.D- si voleu em podeu entrevistar a mi, segurament no aprendríeu res ni seria interessant però almenys estic més accessible, jejejejje ( avui estic d'un humor un xic insuportable :P)

Anònim ha dit...

Hey!

It happened exactly the same with Beth! But in my case it was worse 'cause my whole family was sending sms all day long to make her win.

So...when she won OT(4,5?) she made a concert and the little village was crowded as never before.

The Mayor was delighted as well.

So... Patience. It has just begun.

Regards

lito ha dit...

здравствуйте! к всем
для моего, триумф деятельности более плохой вещи чем он имеет в телевидении, и визированием будет плохие вещи продолжает
приветствия

jejej

mi-bemoll ha dit...

Però què internacional que s'ha tornat tot plegat!! Oh My Gat!! =P

Yes, I think with Beth, and with all the winners has happened the same in each city or village. Maybe in a small place it's more normal the reaction because of the people, very close to each other. But in a city is disgusting seeing the set-up that surrounded everything...

Lo siento Manuel, no puedo estar a la altura de las circumstancias. De momento el ruso se me escapa por completo!

Un saludo