23 de gener 2007

Indie Weekend Festival Lleida 2007

Lleida, capital de la cultura catalana aquest 2007.
Serà per això que s'han posat les piles per portar alguns dels artistes més destacats del panorama indie espanyol?

El cap de setmana del 2 i 3 de Febrer se celebra l' Indie Weekend Festival. Tot i que incomprensiblement no he pogut trobar cap enllaç, cap pàgina web que n'informi, cap agenda, absolutament res (!!!), he pogut veure per la ciutat diferents cartells de propaganda que ho comenta.

Bandes com els catalans Dorian (que presenten el seu darrer treball "El Futuro no es de nadie"), els bilbaïns Atom Rhumba, (que fan el mateix amb "Amateur Universes"), tocaran la nit del divendres 2 de Febrer al Cotton Club (Lleida).

La nit del dissabte 3 de Febrer serà de dj Amable (el resident de la sala Razzmatazz i que edita cada temporada un recull dels millors grups de l'any), i dels també barcelonesos Mendetz (una de les revelacions del passat 2006, que presenten el seu primer àlbum de títol homònim, pur casio-punk), que també actuaran al Cotton Club, a partir de la 1h.

Escolta'ls al seu myspace:
- Dorian
- Atom Rhumba
- Mendetz

Aquestos són alguns dels artistes convidats i confirmats, però seguiré investigant per donar un mínim d'informació de les bandes que actuen. Al menys el cartell!!!
Estaré atent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

:o :o :o

Pero què esta passant a Lleida?! Lleida és Lleida o és una altra Lleida que no és la Lleida que era? Buf jo com q estic enclaustrada per exàmens no m'he enterat de res. N'hi ha que ja han acabat no? jejej
Esperem més informació si se'n troba...
Per cert, interessant la cartellera dels dimarts de cine ;)