18 de gener 2007

Dimarts de Cine: Inauguració 27 de Febrer

Ja s'apropa l'inici.
Tal i com havíem anunciat anteriorment, els Amics de Terrassa han posat fil a l'agulla per poder passar cada dimarts una pel·lícula a tots els que estiguessin interessats (10.30h a la sala del ping-pong, Residència d'estudiants de Terrassa).

Després d'un temps de meditació i adquisició del material, ja estem preparats per gaudir de les projeccions, la primera de les quals es realitzarà el 27 de Febrer, i seguirà cada setmana fins que acabi el curs acadèmic.

Reservoir Dogs, de Quentin Tarantino ha estat l'escollida per inaugurar el nostre cine-club i els Dimarts de Cine.

Anirem combinant tota mena de gèneres, així com l'acció amb què comencem, passant pel cine d'autor, la ciència ficció, cine espanyol, terror, fins arribar a l'animació.

Podeu veure les 2 següents projeccions, com també una petita sinopsi de cada pel·lícula al cartell informatiu.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

La excelente Cube, una película que tuvo sendas secuelas, que no he visto, en las que no se contó ni con su Director, ni con sus Guionistas originales. Curioso.

Otra película que he visto de Vicenzo Natali es Cypher y que me permito recomendar. Hay quién le gusta más ésta que Cube, aunque yo me sigo quedando con el cubo

PD: Tienes mucha razón en lo que dices sobre el grupo Antònia Font.

Anònim ha dit...

Hey,

I see, your blog should be interesting, because it's about music. However, I do not really understand spanish, damn :)

Thanks for leaving such nice comments in my blog, I really appreciate it!

Anònim ha dit...

Pues voy a tomar nota de "Cypher", que viniendo de tu hombre que ha sido capaz de inventar toda esta historia del Cubo puede ser interesante. =)

Por otra parte no pierdas el tiempo con las otras partes: caos y más caos, ya sin sentido, que llega a momentos paranoicos. No merece la pena, o sí?