16 de desembre 2009

Amic dels Amics de les Arts

Anomenar-se Els Amics de les Arts és tot una declaració d'intensions. En aquesta ocasió no parlaré del mític bar de Terrassa que porta el mateix nom, no. Aquesta volta toca parlar del Joan Enric Barceló, l'Eduard Costa, el Ferran Piqué i el Dani Alegret, quatre joves de Barcelona que no només tenen una delicades especial per la música, sinó que també cuiden al detall les lletres i històries que ens expliquen, les caràtules, els videoclips...

Pel seu estil a mig camí del folk i del pop cantat en català, de ben segur que seran comparats amb Manel. I no és per a menys. Acaben d'editar 'Bed & Breakfast' (que podeu escoltar-lo per aquí) i gràcies a temes com "Jean-Luc" o "L'home que treballa fent de gos", per aquí apostem que pot arribar tenir tant d'èxit com 'Els millors professors europeus'. Si no, temps al temps.


1 comentari:

Nahim de Liébana ha dit...

Hola, dir que d'aquesta gent només he escoltat la cançó, i sí, hi trobo punts amb contacte amb els Manel, en lo positiu i en lo negatiu. En lo positiu que és una alenada d'aire fresc com feia 20 anys que no passava, amb gent com els Manel, els U_MÄ, El Petit de Cal Eril, i que almenys no és una cosa basta i feta de qualsevol manera. I en la part negativa és que tant aquesta gent amb aquesta cançó i els Manel en general es passen de frenada amb surrealisme, amb una certa impromta intel·lectual i això porta de vegades que tractin al públic com a idiota (per exemple, aquests cors finals del Amics de les arts, són irritants i insuportables, encara que alguns “listillos” ho trobin una exquisidesa).