05 de juny 2009

Festinoval 09

Si hagués encapçalat aquest breu article amb: "Festinoval, el festival que s'ho val", hagués estat ridícul. Havent introduït el tema amb aquestes paraules, també ho és. Però com que són pocs els curiosos que es deixaran caure per aquestes terres i el festival realment s'ho val, així ho deixo.

El Festival d'Artistes Emergents, Festinoval, que enguanya arriba a la 8a edició, es celebra aquest mes de Juny (divendres 19 i dissabte 20) a Lleida, al Turó de Gardeny, i ve carregat d'espectacles i artistes per a tots els gustos: rock, dance hall, íntim & visual, revetlla & mestissatge, eliminatòries del sona 9... El Petit de Cal Eril, Maika Makovski, IX!, entre molts altres noms a descobrir.

2 dies, 4 escenaris, música de tots els estils... i totalment gratuït! Ja que una de les premises del certamen és el format independent i sense ànim de lucre. Tota la informació la trobareu a la pàgina web del festival, així com horaris, artistes i activitats.

4 comentaris:

Ferran ha dit...

Així que? Ens hi apuntem a anar-hi?

Ja diràs alguna cosa!

mi-bemoll ha dit...

Hi tant!
Espero que no tinguis compromisos amb cosines ni coses per l'estil =P

Anònim ha dit...

No hi faltarem!!!!

Modern Greetings ha dit...

Festinoval is a very nice event. I love also to watch event such as this because it is full of joy, music, characters, etc.