21 de setembre 2008

Pallerofa de Tardor 2008!

Emocionat per la gran quantitat i qualitat de les propostes que enguany estan omplint els carrers, escenaris i recintes de les Festes de la Mercè de Barcelona, he fet una ullada al programa de les Festes de Sant Miquel, que se celebraran la propera setmana a la nostra ciutat de Lleida.

Espantat i desilusionat he quedat al veure que no hi ha absolutament res que em motivi, musicalment parlant. Cercavins? Finlandia Club? Orquestra Volcán? Manolo Garcia (pagant)? Edu and the Leaders? Orquestra Volcán (sí sí, per segona vegada, omplint forats del programa)? Alguns dj's diversos pel Cotton Club? Cronistes? Vitruvi? Conchita!!! (segons he llegit, l'aposta forta, l'estrella, el reclam!)? Moniatos Solidaris? Àngel OT?

No se'n salva res. Fins in tot el cartell em sembla horrible.
Això és digne d'una ciutat com la nostra?


9 comentaris:

Gemma ha dit...

1. El cartell és espantós. Jo fa anys que em plantejo de presentar-me en algun dels concursos a cartells de festes de Lleida i a hores d'ara ja no sé si no ho faig perquè la meva vanitat no és capaç d'enganyar la meva modèstia i les meves mancances artístiques o perquè, fes el que fes, bo o dolent, mai seria d'aquest gust tan... kisch? No, és que ni això. Bé, que fes el que fes no seria mai res "de l'agrado" d'aquest jurat.

2. A mi sí, a mi l'Orquestra Volcán sí que em motiva! Serà el moment per reviure totes les festes majors d'agost on no he pogut anar... Vinga, què hi ha millor que els balls d'envelat per trobar parella? Mira la Colometa i el Quimet a Diamant! Només ens caldrà que hi duguem un fanalet per fer-ho tot més folklòric perquè diguèssim que el repertori Volcán no és massa tradicional...

I 3, i la més important... T'oblides del Correfoc! Que ja no és el que era des que el van moure de davant del recorat però encara et deixa aquella olor de pòlvora i fum als cabells, la roba... I només per això, vindré a Lleida, suposo.
(i per veure la família, bla bla bla!)


I la Mercè? Mira, massa gent. Avui em quedo a casa i demà... És que saps si demà hi ha res que no em pugui perdre? No he tingut ni temps de mirar-me amb una mica de cara i ulla la Time Out... :S


Un petonàs!

Gemma ha dit...

*kitsch (coi! per què sempre veiem cosetes un cop hem publicat un comentari o hem imprès el treball?)

Anònim ha dit...

Qui és el gos aquet?

Gemma ha dit...

jo crec que és aquell que a la pel·lícula sempre córre l'últim i està a punt de perdre's a la neu i el seu pare l'ha d'estirar amb les dents per la cua...

(pot ser que recordi una cosa així d'una pel·lícula que fa segles que no veig -però que tinc el VHS en català :D- o m'ho estic inventant? Bé, que el més probable és que sigui el gos del dissenyador... o el del seu veí si no és que l'ha tret de Corbis)

Ja hi podrien haver posat lo Marraco. :(

mi-bemoll ha dit...

Mira Gemma, lo del cartell tot és posar-s'hi, perquè amb lo cutre que arriba a ser això, crec que el jurat estaria obert a qualsevol tipus de gir a lo que hem anat veient últimament. Així que agafa les teues qualitats i el photoshop i endavant! =)

Orquestra Volcán? "Reviure moments de les festes majors que NO he pogut anar", i aquest NO m'explica el perquè del teu comentari. Si hagués estat un Sí, ben segur que no tindries gaire interés en (re i sobre)veure aquest espectacle. =P

D'acord, correfocs i focs artificials sí entren al paquest de "fets interessants", però com que no sóc molt amant d'acabar sucarrat i foradat, tampoc no n'he fet menció.


De totes maneres, si no saps què fer a aquestos dies que queden de la Mercè, no te perdis el concert del proper dimarts de Russian Red (la coneixes?), posaria la mà al correfoc que té números perquè t'agradi ;)

mi-bemoll ha dit...

(per cert, ni idea de qui és aquest gos).

Gemma ha dit...

és que Russian coincideix amb Sisa... estoy en un sinvivir! Nit galàctica o Russian? Ai, ai... ja veurem!

mi-bemoll ha dit...

Dona... Tant com nit galàctica? Això no és quan mires estrelles i planetes i més estrelles i constel·lacions i...

Jo ja m'he decidit per la joventut i delicadesa de Russian Red =)

Anònim ha dit...

Salut!

Em dic Joan Baró, sóc cantant dels Cronistes. Cert que no som gaire coneguts, però si el proxim cop ens dones una oportunitat, mirarem de sorprendre't!

Salut, i folk-rock!