15 de setembre 2008

Les 3 diferències de Love of Lesbian

Fa cosa d'una setmana Santa Coloma de Gramanet va acollir les seves festes majors i, amb la trobada, el Sintonitzza, festival que presentava un cartell realment llaminer.

Temps dubitatiu, pluja intermitent, però amb ganes de música, i una petita expedició provinent de Terrassa es va plantar al Parc Europa de Santa Coloma amb una mica més de retard del previst. Amb l'actuació de Manos de Topo acabada de començar, ens vam fer entre la multitud per situar-nos a primera fila i així poder apreciar amb més detall l'estranya veu de Miguel Ángel Blanca (com ell mateix es descriu "llorando y tocando la guitarra"). Estranya és poc, és... és... molt rara. Entre la gent del públic, cares de sorpresa per l'espectacle i d'espera a cançons com "El Cartero" (videoclip molt xulo).

El cantant de la veu rara rara.

Efectivament, toca el xilòfon damunt una taula de planxar.

Que sigui peculiar fins i tot ens pot anar bé. El mateix Elías ha admés que "si aquest home té els ous de sortir i cantar així, jo perdo la vergonya i començo a cantar també", lo qual seria molt profitós per la nostra inexistent (de moment) formació musical.

Amb una fugaç incursió a món eclètic d'Hidrogenesse, en vam tenir prou per veure quin peu calça la nova formació de Genís, una de les dos cares d'Astrud. Si no t'agrada Astrud, no ho intentis: això vindria a ser una mena d'Astrud al cub, excessiu.

Finalment, "ya llega el show de las 300 voces". Santi Balmes, més cansat de lo habitual (segons me van comentar) i la seua tropa al complet de Love of Lesbian, va fer reeditar el concert que porten fent des de fa mesos i que pel capbaix, deuen haver tocat més de 100 vegades.

Love of Lesbian a tope.

Curiosa va ser la sensació. Un novatillo (jo mateix) que s'estrenava envoltat d'un parell de groupies que els havien vist una trentena de vegades i Lluís, que amb 3 ja en tenia prou per remarcar totes i cada una de les diferències amb les anteriors performances. "Mira, el baixista no porta un traje de superman!", "Mira, el guitarra és el titular i no el suplent", "Mira, ara tocaran "Shiwa" entre el públic!"...

Ens ho vam cantar tot.
Aquest cap de setmana toquen al BAM a Barcelona. Si hi anem, aquesta vegada ja estaré amb condicions de poder buscar personalment les diferències.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Només et volia dir que estic bé eh? Però que ningú s'acostumi a això de "em deixo fer fotos" ni de festa ni sense :P
Si et passes per Primal Scream, o The Do, Russian Red, Secret Society.. algun així ja avisaràs.

p.d: Per LCA, LOL i AF no cal... xD

mi-bemoll ha dit...

jajaja!

Allí estarem a AF+Primal Scream, a tope! Russian Red no me la vull perdre ni de broma i intueixo que a pocs podré enganyar el dimarts a la nit, així que com ho veus si mos hi atansem? =)


PD: Hauries de donar-li oportunitats a LCA, LOL, AF i demés! =P

Anònim ha dit...

LCA ja veurem.. i AF me l'hauré de tragar per força si no vui veure Primal Scream des de 4 mançanes lluny..
Per mi perfecte lo d Russian Red perq tampoc tinc cap candidat/a a acompanyar-me i tenint festa dimecres s'ha d'aprofitar ;)

mi-bemoll ha dit...

Tu vés estudiant les lletres de la Lourdes que el dimarts quedem i ens plantem a primera fila =)

mi-bemoll ha dit...

(Per cert, jo no tinc festa... Però com si en tingués. Lo primer és lo primer =P).