13 de juliol 2008

Roskilde Festival 2008 - Warm-Up (I)

Amb algun que altre contratemps (el robatori de l'equipatge d'un dels membre del grup, per exemple), ens vam plantar a l'acollidora ciutat de Roskilde cap a mig matí del primer dia del warm-up, el 29 de Juny, que vindria a ser l'escalfament del festival, un període en el qual la gent va arribant tranquil·lament al recinte i pren lloc esperant els concerts... Però la realitat va ser radicalment diferent, on milions de persones ja havien ocupat cada racó i cantonada del grandiós espai d'acampada, fent 5 dies de cua davant de les portes i dormint al ras.

Excessiu,
nej tak.

Integrants de l'expedició
(d'esquerra a dreta: Genís, Albert, Kristina, Kerli).


Feinada va ser moure'ns per allà dins, amb una tenda de dimensions descomunals, un equipatge d'infinits quilos (com a mínim) i les nostres provisions de menjar, ja pensant amb els escandalosos i prohibitius preus (com així eren). Finalment, vam estar de sort, i vam poder acampar a uns 20 minuts de la zona dels escenaris, direcció quinto conyo, per allí, però més lluny.

La nostra mansió (abans).

Els dies previs a la cita no paràvem de sentir una cita/llegenda urbana (així amb veu de peli de por) que deia: "uiiii, tot lo que va al Roskilde, no torna sencer!", i "vigileu, perquè sempre diluvia" (de fet, l'any passat, per veure a la Björk havies de nadar/anar amb barca per evitar el metre d'aigua que hi havia a tot arreu).

La realitat va ser molt diferent: un sol i una calor espectaculars, pròpies dels nostres calorosos dies d'agost i bé, si pares una mica de compte, res es fa malbé.

Punts destacables del warm-up:
  • Grups escandinaus increïblement estranys i desconeguts per amenitzar les tardes i vespres, dels quals ni recordo cap nom, ni val la pena fer-ho.
  • Exhibicions d'skate, inline i coses per l'estil prou interessants (molt flipadillo suelto).
  • La final de l'Eurocopa envoltats de danesos que animaven Espanya.
El parc dels skaters en horari no lectiu.
  • Una tenda d'acampada dissenyada per pixar-hi a dins (!!!).
Piss in the hole!! (més endavant,
hi havien dos dits de líquid, per parlar finament).

  • La visita a Copenhagen i el barri de Christiania (mireu l'enllaç, molt espectacular).
Realment, és un barri independent.

4 dies de warm-up, i moltes ganes de sentir ja els concerts de Radiohead i companyia. De moment, la impressió era gent, molta gent, molta organització i molt descontrol dels disciplinats danesos...

2 comentaris:

LdS ha dit...

Iei!! Bé, bé veig que ho fas per entregues i no has volgut donar cap pista del concert de Radiohead...

Per aquí tenim aquest cap de setmana el Musilac (http://www.musilac.com) amb Editors, The Do, Mika i altres. Hi hem passat perquè el puesto està mol wapo però els preus eren massa per natres...

Fins la propera!

Anònim ha dit...

Ep!!
L'aventura del Roskilde no??? jeje!

Jollin deu ni dó! com se note que vas disfrutar mi-bemoll!! (i és que amb aquesta companyia que portàveu..:P)


Volem les demés entregues i anècdotes!!