17 de juny 2008

Senglar què?


El Senglar Rock és un festival que, si no es celebrés a la nostra ciutat de Lleida anualment, no presentés aquestos cartells tan colorits i vistosos, i enguany no hi toqués The Hives, no tindria cap mena d'interés a ser comentat.

Des de la pròpia organització es comenta que per aquesta edició del 2008 (dies 3, 4 i 5 de Juliol) s'ha apostat pel hip-hop (!!!), amb personatges com ToteKing o SFDK entre d'altres, dels que no tinc res a valorar, però que se sumen al cartell amb altres bandes del rock català habituals a la cita com Els Pets, Whiskyn's o Obrint Pas.

L'any passat tot tenia una mica més de sentit. Però si ara ja estava bastant distret amb tot aquest repertori mencionat, només m'ha calgut llegir una mica més d'aquesta selecció eclèctica, amb Amaral i The Hives al capdavant (que o els han enganyat o no entenc res) per posar cara de total confussió. =S

Ah sí! Han rebaixat els preus dels abonaments i les entrades de dia, a veure si algú s'hi deixa caure. Des d'aquí anuncio que mi-bemoll no hi serà.


PD: No entenc perquè ho fan tan difícil (més ben dit impossible) de poder trobar el cartell del festival en algun racó d'internet. Si algú és capaç, que aixequi la mà!

4 comentaris:

LdS ha dit...

Per desgràcia (o no) Lejos de Shibuya tampoc hi assistirà.

Però puc anticipar que ben aviat aquest festival passarà a l'oblit, ja que en les terres de Lleida hi haurà alguna cosa millor. Continuarem informant.

mi-bemoll ha dit...

Estaré a l'espera de veure aquesta "alguna cosa millor", però ja saps que hi ha en joc si els "grifos" vindran abans que lo teu, i si estarem vius per veure-ho.;)

Anònim ha dit...

jajajajaja!
Vec que els projectes de futur segueixen vius en els nostres caps!
Seria qüestió de posarse les piles!!!:D (i d'estalviar uns quants molts milers d'euros)

Anònim ha dit...

Què el grifos de nou? no havíem quedat que no funcionaria? Bueno... Hem de continuar pensant...