23 de març 2008

Discografia: Colorstar

Colorstar és una descoberta recent, una mescla eclèctica de rock progressiu i electrònica, provinent del centre d'Europa, concretament de Budapest (Hongria). Banda completament desconeguda per les nostres orelles i, al mateix temps, altament recomanable, que destaca, a part per la intensitat de les melodies, per un directe poderós, dinàmic i molt entretigut, segons m'han comentat.

Zoltán Farkas (bateria), Andrá Keleti (veu), Péter Szalai (guitarra), Csaba Bese (baix), Szinyovszki Márton (teclats) en són els protagonistes. I tres àlbums, fins al moment, en són tot el seu repertori.

+info_ myspace

  • Heavenicetrip! (1998)
Debut de Colorstar, 9 peces de rock progressiu amb bases electròniques i toc psicodèlic, instrumental la major part del repertori. A l'escoltar-ho per primera vegada, quedes hipnotizat per les melodies, intenses, que tenen aires orientals i folklòrics.


7/10
Destacable_ "Fix Dance", "Heavenicetrip!".

Colorstar - O-Zone

  • Via la Musica (2001)
La joia de la corona, fins el moment. En una passa endavant, es converteix una mica més experimental i ballable, sempre amb la base progressiva rokera. És increïblement bo la primera meitat de l'àlbum, que perd una mica de pistonada en la segona part. Estan cuidats tots els detalls, tenint una rica instrumentació.

Colorstar - Petite Adelle


Colorstar - Morning Bell


Colorstar - Budapest Win-a-Trip


8/10
Destacable_ "Morning Bell", "Budapest Win-a-Trip", "Hue & Cry".


  • Komfort (2004)
Per motius òbvis, Komfort és converteix amb el cd més conegut d'aquesta desconeguda banda, que poc a poc, guanya adeptes, si més no, dins del seu propi país. Gràcies a alguns canvis de sonoritat (la bateria, per exemple), les 8 peces de Komfort són encara més electròniques que les anteriors amb alguns tocs funky, ideals per a tot tipus de performances.

Colorstar - Light Up the Stars


Colorstar - Air Traffic


7/10
Destacable_ "Air Traffic", "Komfort".


1 comentari:

Ildi ha dit...

Köszönöm! Mikor megláttam őket itt annyira boldog voltam… azt mondtam magamban: ezt nem hiszem el! nagyon jó volt viszontlátni őket itt. Hamarosan megjelenik az új albumuk, rajta az egyik kedvencemmel--http://www.youtube.com/watch?v=ZmW-F9nLgXc
Ez még hiányzott innen :))) Ha láttad volna őket játszani csütörtökön...hatalmas élmény volt!