29 de gener 2008

sopa de lletres

Després de moltes setmanes i molts paràgrafs després, tanco "Los Pilares de la Tierra", de Ken Follet, un dels best-sellers per excel·lència, un llibre que té de tot. I segurament aquest és le motiu de tot l'èxit aconseguit.

La fórmula? Un 25% d'aventures, un 12% d'emoció, un altre 12% de suspens, un 11% de batalles, un 10% de traïció, un 8% de misteri, un 7% de sexe... Just amb la proporció perquè et tingui atrapat, no hi hagin moments de decaiguda, que després de qualsevol gir, ja en tingui preparat un altre per mantenir la tensió i no perdre el fil.

Un fil que és la història medieval d'un poblat anglès i totes les peripècies que transcorren al voltant d'aquest, amb el nexe central de la construcció d'una església. A partir d'aquí, mil vicissituds i un final que deixa un sabor de boca amarg després de tantes aventures i tant de moviment, fins a cert punt previsible.

Si no te l'has llegit, no t'espantis pel gruix i fes-li una ullada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Nunca he sido muy aficionado a los best-seller. Creo que me da pereza o la impresión de que no voy a descubrir nada realmente interesante en ellos. Quizá mis prejuicios me estén jugando una mala pasada y me hacen perderme cosas interesantes.

En cualquier caso, hay que hacer un plan de trabajo para leerse esas ¿mil páginas?

Ya nos contarás a ver qué tal está el libro.

Saludos.

P.D. Me parece genial que hables de libros también.

Montmeló vs Menorca ha dit...

sinmoqueta.blogspot.com