09 de gener 2008

Però... Qui és Burial?


Si no havies sentit mai a parlar d'aquest nom,
Burial, segueix llegint, és possible que les 4 línies que vénen a continuació et sorprenguin. Si et sona, has escoltat alguna de les seves cançons o n'ets addicte, també estàs convidat a descobrir alguna cosa més.


Ja és prou inquietant la història que amaga al darrera Burial, mot amb el qual es coneix un personatge de qui no se'n sap, pràcticament, res. Però la seva música és mundialment coneguda, fins a tal punt d'haver-se considerat "Untrue" com un dels millors cd's del passat 2007. La combinació d'electrònica, minimal-techno i foscor que crea, l'ha portat a guanyar-se l'etiqueta de rei indiscutible del dubstep.

Una de les peces que forma part d'Untrue.


Però qui és Burial?
La resposta és senzilla i complexa al mateix temps: no se sap. Un músic que no fa concerts, que no concedeix entrevistes, que no es deixa fotografiar i, segons comenta ell "només 5 persones a part de la seva família saben qui és". Curiós, no? Tant és el misteri, que fins i tot no es té clar si es tracta d'un home o una dona. Això sí és segur, és anglès/a.

Tot plegat una bona manera d'enfocar una carrera musical de la que s'està parlant, molt i bé, durant aquestos últims mesos. Tal és aquest ressò que, fins i tot un diari de nivell nacional com és El País, comenta avui mateix en portada tot el que us acabo d'explicar (llegeix aquí la notícia).

Sorprenent?

Burial fotografiat i vist a través d'un toll,
això és tot el que se'n sap.

Lo més destacat: "Archangel", la cançó que pots escoltar una mica més amunt.
T'agradarà si:
Ets fan de l'electrònica minimalista, el dubstep, i no pots dormir a les nits.


PD: Jo no sóc Burial. =P

3 comentaris:

A lappi tmb fan exàmens.. ha dit...

Potser som Burial amb el nostre projecte pd! Mai se sap..
:*

hoy, zombies party!!! ha dit...

http://naranjaschinas.com/producto.php?familia=42

les comprem? ;)

mp3 downloads ha dit...

great blog ! Get paid to blog at www.wyplanet.com
sign up for a free account today

free music downloads