16 de desembre 2007

La Casa Azul - Sala Apolo (15-12-07)

El pots adorar o bé odiar. I encara que pugui sonar a tòpic, cert és que no et pots quedar indiferent al sentir les seves cançons o, com anit, no pots sortir amb cara de pòquer després d'haver assistit al concert que va oferir a la Sala Apolo (Barcelona). Tot al contrari.

Guille Milkyway, cervell i únic integrant de La Casa Azul, es va entregar damunt l'escenari. Acompanyat d'unes pantalles, els seus sintetizadors, un piano i una guitarra, va crear alguna cosa més que un concert de música convencional, va deleitar els centenars de fans que l'aclamaven i corejaven cadascun dels versos, amb una perfomance de música, imatges i animacions gràfiques (únicament comparable amb lo que els Chemical Brothers estan acostumats a oferir).

L'orquestra al complet

Va repassar les cançons dels primers treballs i es va centrar en fer botar el públic amb les noves de La Revolución Sexual. Va portar el tempo del concert a la perfecció, amb moments melancòlics i acústics, i altres de total bogeria i ballables. Va tenir temps per interpretar la mítica "Love is in the air", fer acudits (aparentment espontanis) sobre alguns dels seus versos, repartir agraïments a tort i a dret, i acomiadar-se, emocionat, entre 2 bisos i molts aplaudiments.

Genial actuació i deliciós sabor de boca al finalitzar. Eclèctic grup de fans que ens rodejaven a la sala, indescriptible. Ganes de tornar-hi altra vegada. Blossom, Karen, Nina, Dusty, Astrud entre nosaltres. I una imatge estranya que ens va sorprendre durant tota la nit: Guille sense barret.

La Casa Azul - La Revolución Sexual


5 comentaris:

Arnau ha dit...

va ser genial!

Anònim ha dit...

sortir indiferent del concert? impossible! surts amb un somiure d'orella a orella i amb una felicitat especial! realment et fa viure amb ell totes les cançons ;) va ser ESPECTACULAR!

i encara que les rimes no siguin del tot perfectes queden bé! =)

una abraçada!

Anònim ha dit...

http://www.youtube.com/profile_videos?user=arnaublog&p=r


alguns van veure tot el concert per l'objectiu ;)

Anònim ha dit...

eeee k va star mol be lo koncer! pro mol! i lambient friki spektakular

per cert desdaki impugno els resultats de les votacions, tio kels percentatges no kuadren ni patras! en fin akets telekos ia se sap....

Anònim ha dit...

=p