19 de desembre 2007

Dimarts de Cine amb els estudiants de la Ciutadella (Barcelona)

Aquestos dos d'aquí som el Lluís i jo mateix qui, amb molt d'entusiasme, ha dut a terme Dimarts de Cine, aquesta iniciativa que porto comentant des de fa pràcticament un any:


Aquest és l'ambient que es va aplegar el passat Divendres 14 de Desembre a la Residència d'estudiants de la Ciutadella (Barcelona).

I aquesta és la proposta que va fer que totes aquestes cares estiguessin atentes durant un parell d'hores a la pantalla, que disfrutessin d'una nit de cinema, companyia, palometes i descans davant els exàmens.

Cartell informatiu

En definitiva, una divertidíssima nit, de cine, de gent, d'amabilitat...
Moltes gràcies a tots. =)


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que els dimarts de cine s'estàn internacionalitzant. Molt bé, molt bé, això és imparable ia.. i amb samarretes i tot! Quin nivell =) Pues res, enhorabona i endavant!
a ereuv is tseuqa ladan mef anu ed citanuf he?
:*

evzen ha dit...

El Dimarts de Cine és divendres? Quines coses mes rares...

Va ser molt divertit veure una pel·lícula dins de casa! Avere quan es torne a repetir una cosa així! Que en volem més! Penseu que a casa meua sempre hi haurà un petit lloc, problemes d'espai, per acullir-vos ^^ (no tothom pot estar a una habitació VIP...)

P.C. ha dit...

Ey pinça i cossí!!! enhorabona pels dimarts de cine... veig que funcionen i que passen barreres... una amiga d'elx d'eixa residencia em trucà preguntant-me qué MALABARRACA estava a la residencia! passant barreres

mi-bemoll ha dit...

Jaume! Ja veus, si es que Malabarraca allí on va triomfa! A mi m'han comentat que tu també tens intenció d'anar difonent per València, no? =P

Anònim ha dit...

¿Para cuándo una gira por las Españas con los Dimarts?

Felices Fiestas y esas cosas.