25 de setembre 2007

Redireccionant la discografia de Sidonie: Costa Azul


Els 3 primers treballs en anglès (Sidonie, Let It Flow, Shell Kids), potser per ser més cools, potser per motius personals. El tema de començar una carrera musical en anglès o castellà/català és un tema delicat que donaria molt per parlar, són diverses les opinions i els casos. Serem objectius: una bona col·lecció de cançons irrepetibles i ben sentides per molts, "on the sofa", "bla bla bla"... des del 2001 fins el 2003.

Petita parada, canvi radical. El 2005 decideixen fer un gir, passar-se a la psicodèlia (Fascinado) i, amb ella, cantar en castellà. El resultat: fluix, tot massa diferent, les coses no encaixen, i tot i tenir alguns 'temazos' importants, mal sabor de boca.

Avui els tenim aquí altra vegada, amb Costa Azul. El millor de la seua discografia, de llarg. En castellà, però se senten còmodes. Grans cançons, col·laboracions: "Los olvidados", "Nuestro Baile del Viernes"... i una imprescindible: "El Giraluna".

Bravo per Sidonie! Un dels millors discos nacionals de l'any (juntament amb Astrud, per suposat).





4 comentaris:

Elías ha dit...

el giraluna dormía de díaaa huyendo del sooool...ooohh

Anònim ha dit...

En la pista de baile danzamos canciones en braile!!

Elías ha dit...

tengo un trabajo de 7 a 6, soy autómata en un taller, pero llego a mi casa y me ilustro muy bien....soy el dandy del extrarradio!!

lo siento por el video, me hace mucha gracia ;)

Anònim ha dit...

"He de treure aquest dit gris que s'ha creat, però no sé com" xDD