14 de juny 2007

Senglar Rock 2007

Els dies 28, 29 i 30 d'aquest mes de juny arriba la desena edició del Senglar Rock, el festival de música itinerant que des de fa 3 edicions se celebra a Lleida. Anteriorment va ser a Prades i Montblanc, i ara ja s'ha consolidat a les terres de ponent, on ha anat tenint una càlida acollida els darrers anys fins al punt d'anar ampliant espais d'acampada o acomodament i escenaris per tal de poder donar abast a tota la demanada de públic.

Està clar que Lax'n'Busto té molta tirada,
així ho mostra el concert al Senglar Rock de l'any passat.

Personalment, no és un festival que m'hagi atret anteriorment, ja que la majoria de grups mai m'han cridat l'atenció. Aquest és un festival que toca bastants estils, principalment ska, funky, metall, rock català... i que es centra en l'àmbit català i grups que s'expressen en la nostra llengua. Aquest any, no obstant, el cartell incorpora ja alguns grups que m'han fet despertar alguna inquietud, com Sidonie, The Pinker Tones, (lo:muêso) o Unfinished Sympathy, però que no deixen de ser l'excepció en un conjunt regnat per Lax'n'Busto, Els Pets, Obrint Pas, Fermin Muguruza, Mazoni, Sepultura, Plowshare o Antonio Orozco.

Tota la informació referent a les entrades la teniu aquí, així com també la programació ja definitiva del que serà aquesta trobada.

Spot televisiu del Senglar d'enguany

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi sempre m'ha agradat més l'Acampada Jove, ja saps les JERC, les xerrades sobre la independència...

Obrint Pas també al Senglar Rock? Oh my God! They're everywhere! Clar...Em sembla que han tret un CD nou...

Anònim ha dit...

uff a mi el Senglar..res de res.. però me n'alegro que es facin coses per Lleida, que d vegades sembla que no existim, això si, va ser curiosa la venada que van tenir de caps de setmana "Indie" aquest hivern :p
i soc bastant partidària del Go Lleida també.

P.D: El fotolog ja s'ha arreglat :)

mi-bemoll ha dit...

"menos da una piedra!".
Sé que no és gran cosa això del senglar, però mira, sempre és agradable veure la teua ciutat plena de gent animada i moguda per la música.

Menys mal que s'ha solucionat, només ha estat un miratge =P

Anònim ha dit...

Aviam si canvies la melodia de la setmana... =P

Tens abandonat el blog boy.