12 de juny 2007

Des de la blogsfera

Musicalment parlant, hi ha quantitat de blogs que es dediquen a comentar aspectes musicals. N'hi ha d'altres que es dediquen a la difusió de la música, en format mp3 encapsulat en .rars, ja sigui de novetats que encara no han vist la llum, d'oldies, de discos imprescindibles d'avui i ahir... Sempre descàrrega directa i, en alguns casos, amb molt bon criteri. Aquí 3 exemples genials del mundillo indie:


Una Piel de Astracán - Si vols trobar les novetats més immediates del panorama, aquest és el blog ideal. Amb comentaris de cada cd la majoria de vegades, són els pioners a mostrar àlbums dels que tot just s'ha parlat que estan en marxa. Imprescindible.


Drogándote con Música - És extraordinari l'esforç de qui s'encarrega d'aquest blog. Diàriament, DCM incorpora novetats així com àlbums dels últims anys o algun cicle temàtic sobre algun autor en concret. Penjant diversos cd's per dia, és un referent, i t'hi has de passejar sovint per veure què t'ofereix/en avui aquesta gent.


Discos en el Baúl - Seguint la línia anterior, aquest és un blog musical amb moltes ofertes a diari, potser no busca tant la novetat sinó que projecta més àlbums passats, sempre molt interessants.



N'hi ha més, molts més de blogs que, de manera altruista es dediquen a fer difusió de música. Però aquestos aquestos són els que conec i són imprescindibles.

Si algú dels blogs mencionats anteriorment no està conforme amb l'explicació o la publicació de la capçalera, que simplement m'ho faci saber i ja serà retirada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Això no és legal, no? =P

mi-bemoll ha dit...

Ejem.. Doncs... La veritat és que no massa...