21 de setembre 2011

Què veure al BAM 2011?


Les retallades pressupostàries, evidentment, també han arribar a les Festes de la Mercè de Barcelona. El programa del BAM s'ha tenyit, enguany, del color nacional i peninsular enlloc d'apostar per bandes d'arreu del món com anava sent habitual.

La col·lecció de concerts que s'ofereixen, no obstant, aglutinen un bon grapat d'artistes de primer nivell a diferents racons de la ciutat, alguns perfectament adients a la música que s'hi escoltarà.

Aquest dijous 22 s'enceten les activitats amb la proposta d'Astrud (juntament amb el Col·lectiu Brossa), articulant els seus temes del passat amb un aire completament novedós.

El divendres 23 és el torn del folk intimista d'Anímic a la plaça del Rei; la fantàstica bogeria experimental de Za!, o el deliri instrumental d' El Columpio Asesino per tancar la nit al Parc del Fòrum.

Finalment, dissabte 24 s'obre una sessió matinal amb els Micah P. Hinson catalans, Estúpida Erikah; més tard, els sintetitzadors de la xilena Javiera Mena sonaran a la plaça Joan Coromines; i al Fòrum, Antònia Font exhibiran els temes del seu últim treball 'Lamparetes'.

Tota la programació per dies: aquí.