14 de gener 2010

Adrià Puntí és entrevistat 7 anys després...

... i realment ha deixat el llistó altíssim.

Ànima, aquest espai cultural força interessant emès pel Canal 33 i dirigit per Toni Puntí i Bibiana Ballbè, va patir un esdeveniment més propi d'un programa de Tele5 que de la cadena catalana. En el retorn del cantant Adrià Puntí (que ara es fa anomenar Josep Puntí) a la televisió, es va presentar cec d'alcohol i amb una actitud patètica, fent que fos una odissea qualsevol acció semblant a una entrevista. Un fort aplaudiment pel digne comportament de la Bibiana Ballbè durant els pocs instants que va durar aquesta entrevista impossible.

Els de l'APM n'han seleccionat uns quants fragments, encara fent més divertit el resultat final. Vegeu-ho, les paraules sobren.


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Estava buscant el vídeo de l'entrevista i he anat a parar aquí!
Vull veure-la sencera!

Que gran aquest Puntí..!

Núria.

mi-bemoll ha dit...

Fan fatal de Puntí!

Si trobes l'entrevista sencera, fes-m'ho saber, jo he estat incapaç. Crec que l'oculten per l'espectacle botxornós que va oferir.


PD: Sembla mentida, però pel que veig, mi-bemoll surt al google, i bastant amunt!^^

Anna ha dit...

No crec que l'entrevista sigui massa llarga però si sabeu el dia que es va emetre aneu a tres a la carta i podreu veure l'Ànima sencer. Almenys, normalment és així.
Per cert, l'Ànima es renova. Torna un cop per setmana presentat només per Toni Puntí i dirigit per Lluis Cuevas (el director d'icatfm)

mi-bemoll ha dit...

Gràcies per la info, Anna. Havia notat alguna cosa diferent, però no sabia pas el què.

Maria ha dit...

També podeu veure l'entrevista sencera al youtube. Us passo el link:
http://www.youtube.com/watch?v=6pReRz22Fgs&feature=player_embedded

Anònim ha dit...

Doncs jo a la inversa. Vaig ser qui va entrar a la wikipedia i vaig borrar l'enllaç a l'entrevista -per sort no l'han restaurat-.
Tots hem rigut o ens ens hem deixat soprendre pel fet. Però s'ha de ser conscient que el boom que ha causat aquest video no crec que afecti massa positivament la vida personal de l'Adrià.
Si tothom hagués escoltat Umpahpah i la seva obra en solitari amb el mateix entusiasme...

Nietzsche (el boig).